«Τρέλα» στην Ζαλγκίρις: Ανακοίνωσε sold out κόντρα στον Ολυμπιακό ένα μήνα πριν

Zalgirio Arena

«Τρέλα» στην Ζαλγκίρις: Ανακοίνωσε sold out κόντρα στον Ολυμπιακό ένα μήνα πριν

Sportal newsroom 11:45 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Η «τρέλα» των φίλων της Ζαλγκίρις Κάουνας δεν κρύβεται, με την ομάδα της Λιθουανίας να ανακοινώνει από τώρα sold out για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για την 1η Μαρτίου!

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που κάνει την Ζαλγκίρις να ξεχωρίζει, αυτό είναι η στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο της, ο οποίος στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματά της αποτελεί τον έκτο παίκτη της σε σταθερή βάση.

Η Zalgirio Arena είναι πάντα κατάμεστη, η ατμόσφαιρα είναι εορταστική και σε κάθε παιχνίδι οι φίλοι των «πράσινων» δημιουργούν το δικό τους μπασκετικό πάρτι. Κάτι που αναμένεται να κάνουν και κόντρα στον Ολυμπιακό, την 1η Μαρτίου.

Τι κι αν το παιχνίδι είναι σε ένα μήνα από τώρα, οι πρωταθλητές Λιθουανίας ανακοίνωσαν sold out, με τον κόσμο να εξαντλεί τα εισιτήρια για ακόμα ένα παιχνίδι.

Η ομάδα του Κάουνας ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, καθώς η Zalgirio Arena είναι κατάμεστη σε κάθε παιχνίδι και οι φίλοι των πρωταθλητών Λιθουανίας δεν σταματούν να στηρίζουν την ομάδα τους στα καλά και τα άσχημα.