Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε sold-out στα επόμενα πέντε εντός έδρας ματς και φτάνει τα 16 σε συνολικά 17 αγώνες

Το γήπεδο της Ζάλγκιρις

i

© zalgirioarena.lt

Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε sold-out στα επόμενα πέντε εντός έδρας ματς και φτάνει τα 16 σε συνολικά 17 αγώνες

Δημήτρης Χούπης 15:30 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 14.08.2024

Με τον καλύτερο τρόπο δείχνουν οι οπαδοί της Ζάλγκιρις Κάουνας την αγάπη για την ομάδα τους, ανακοινώνοντας 16 sold-out σε 17 αγώνες.

Οι οπαδοί της Ζάλγκιρις Κάουνας είναι γνωστό για την αγάπη τους τόσο για την ομάδα του όσο και για το μπάσκετ. Έτσι κάθε φορά που τους δίνετε η ευκαιρία το αποδεικνύουν, γεμίζοντας το γήπεδο της ομάδας τους σε κάθε αγώνα. Έτσι έκαναν και φέτος. 

Η λιθουανική ομάδα ανακοίνωσε, ότι στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς της κανονικής διάρκειας η «Zalgirio Arena» θα είναι κατάμεστη. Έτσι η Ζάλγκιρις έφτασε τα 16 sold-out στους 17 αγώνες της κανονικής περιόδου. Κάπως έτσι αν κάποιος φίλαθλος της ομάδας θελήσει να κλείσει εισιτήρια για αγώνα αγαπημένης του Ζάλγκιρις θα πρέπει να περιμένει να δει εάν θα εκείνη θα μπει στην οχτάδα της διοργάνωσης. 

Οι πέντε αγώνες της ομάδας του Κάουνας είναι με την Βιλερμπάν (9/3), τον Ολυμπιακό (16 Μαρτίου), τη Μονακό (29 Μαρτίου), τη Βαλένθια (31 Μαρτίου) και τη Μακάμπι (6 Απριλίου). Ένας λόγος παραπάνω που αυτό έγινε είναι ότι η Ζάλγκιρις είναι κοντά στην είσοδό της στα play-off της Euroleague, καθώς βρίσκεται στην ένατη θέση με ρεκόρ 14-13, όντας σε ισοβαθμία με την όγδοη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παράλληλα η λιθουανική ομάδα έσπασε ένα δικό της ρεκόρ με τα περισσότερα sold-out μέσα στη χρονιά. Τη σεζόν 2019-20 είχε δώδεκα και αν αναλογιστούμε, ότι εκείνη η χρονιά δεν είχε τελειώσει ποτέ λόγω κόβιντ, θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα. Το μόνο παιχνίδι που η Zalgirio Arena δεν γέμισε ήταν στη νίκη της Ζάλγκρις  με 68-65 επί της Βίρτους Μπολόνια στις 18 Οκτωβρίου. 

Tags: