Το απίστευτο ρεκόρ της Ζάλγκιρις: Έφτασε τα 20 συνεχόμενα sold out

Οπαδός Ζάλγκιρις

i

© Intime

Το απίστευτο ρεκόρ της Ζάλγκιρις: Έφτασε τα 20 συνεχόμενα sold out

Νίκος Καλαμπάκας 17:39 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Απίθανα πράγματα από τους φίλους της Ζάλγκιρις που εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια σε αγώνα της ομάδας τους για 20η συνεχόμενη φορά.

Αν υπάρχει μια ομάδα στην Euroleague που δικαιούται να μιλάει για την απόλυτη στήριξη του κόσμου της, αυτή είναι η Ζάλγκιρις. Στη Λιθουανία το μπάσκετ λατρεύεται σαν... θεότητα και η «Ζαλγκίριο Αρένα» είναι ο τόπος λατρείας...

Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν ένα ακόμα sold out για τον αγώνα της με τη Βιλερμπάν (2/11, 19.30). Αυτό ήταν το 20ο στη σειρά σε αγώνα της ομάδας στην Euroleague, αριθμός ρεκόρ τόσο για την ομάδα, όσο και για τη λίγκα.

Η Ζάλγκιρις φέτος μετράει 3 νίκες και 2 ήττες στην Euroleague και οι οπαδοί της φροντιζουν να δείχνουν στους παίκτες του Μακσίβιτς ότι δεν είναι μόνοι στην προσπάθεια που κάνουν να πάρουν την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης.

To αφιέρωμα της EuroLeague στην αναδόμηση του Παναθηναϊκού και η πρόκληση που λατρεύει ο Αταμάν (vid)
EUROLEAGUE

14:30 - 02.11.2023

To αφιέρωμα της EuroLeague στην αναδόμηση του Παναθηναϊκού και η πρόκληση που λατρεύει ο Αταμάν (vid)

Τα πρώτα δείγματα γραφής έχουν αποτυπωθεί στην EuroLeague, που ήθελε να θυμίσει την αίσθηση που προκάλεσε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκό με τις μεταγραφές του. Με ένα όμορφο γήπεδο παρουσίασε και πάλι την «πράσινη» προοπτική περιστρέφοντας το σενάριο γύρω από τον Εργκίν Αταμάν - «Ήρθε η ώρα για το rebuild και για να δώσουμε νέα συναισθήματα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού», είχε πει o Τούρκος κόουτς.

Ο αριθμός 20 είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακός και όπως φαίνεται δύσκολα θα καταρριφθεί το ρεκόρ της ομάδας του Κάουνας.

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!