Εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Βαλένθια η Ζάλγκιρις

Ζάλγκιρις

i

X / Zalgiris Kaunas

Εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Βαλένθια η Ζάλγκιρις

Νίκος Καλαμπάκας 16:47 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 14.08.2024

Μετά τη νίκη της επί της Βαλένθια η Ζάλγκιρις ήταν να αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη, όμως ένα πρόβλημα στο αεροσκάφος έφερε καθυστέρηση στην πτήση των Λιθουανών.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ισπανία για τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, όμως ήρθε αντιμέτωπη με καθυστερήσεις και παρατεταμένη παραμονή στη Βαλένθια λόγω απροσδόκητων συνθηκών.

Μετά τη νίκη τους εναντίον της Βαλένθια στην 20η αγωνιστική της EuroLeague το βράδυ της Τρίτης 9/1, οι πρωταθλητές Λιθουανίας αντιμετώπισαν ένα μικρό πρόβλημα όταν προσπάθησαν να πετάξουν στη Βαρκελώνη για τον επερχόμενο αγώνα της EuroLeague εναντίον της τοπικής ομάδας την Παρασκευή 12/1.

Η ομάδα έφτασε στο αεροδρόμιο το μεσημέρι και αρχικά επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, για να αποχωρήσει μετά από μιάμιση ώρα αναμονής.

Η αιτία? Βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή του αεροσκάφους.

Πίσω στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, οι παίκτες και το προσωπικό της Ζαλγκίρις απόλαυσαν το μεσημεριανό γεύμα περιμένοντας την άφιξη των νέων εξαρτημάτων του αεροσκάφους.

Εάν όλα πάνε όπως είχε προγραμματιστεί, οι επισκευές θα διαρκέσουν 2-3 ώρες, επιτρέποντας στην ομάδα να συνεχίσει το ταξίδι της στη Βαρκελώνη το απόγευμα της Τετάρτης 10/1.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης