Προβλήματα στην Ζαλγκίρις ενόψει «διαβολοβδομάδας» και Παναθηναϊκού

Αντρέα Τρινκιέρι

Προβλήματα στην Ζαλγκίρις ενόψει «διαβολοβδομάδας» και Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 11:41 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Η Ζαλγκίρις ετοιμάζεται για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, με την ομάδα του Κάουνας να πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση των Μπράντι Μάνεκ και Ντοβίντας Γκιεντράιτις.

Το τελευταίο διάστημα η Ζαλγκίρις δείχνει ανεβασμένη, με τον Αντρέα Τρινκιέρι στην άκρη του πάγκου της. Η ομάδα του Κάουνας παρά το γεγονός πως έχει χάσει έδαφος στην κατάταξη της Euroleague δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο, διεκδικώντας κάθε αγώνα επί ίσοις όροις.

Στο πρωτάθλημα παραμένει στην κορυφή, δείχνοντας τη δυναμική της εντός των συνόρων. Κόντρα στην Μαζεϊκάι η ομάδα του Κάουνας επικράτησε με 103-75, όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών δεν την αφήνουν σε ησυχία.

Ο Τρινκιέρι, με το πέρας του αγώνα, αποκάλυψε πως οι Μπράντι Μάνεκ και Ντοβίντας Γκιεντράιτις ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι αμφίβολοι για τα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, ένα εξ αυτών μάλιστα κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR στην Zalgirio Arena, την ερχόμενη Παρασκευή (02/02).

O Μάνεκ αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο, την ώρα που ο Γκιεντράτις ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, με την κατάστασή τους να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή και το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Λιθουανίας να έχει πέσει... πάνω τους.