Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο με Ολυμπιακό (pic)

Ζαλγκίρις Κάουνας

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο με Ολυμπιακό (pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:16 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Φιλικό τουρνουά με άρωμα... Euroleague στην Κύπρο, με την Ζαλγκίρις να ανακοινώνει την παρουσία της, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Στα τέλη Σεπτέμβρη η Κύπρος αναμένεται να έχει άρωμα... Euroleague. Κι αυτό γιατί τέσσερις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη θα βρεθούν στη Λευκωσία το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, ώστε να μονταριστούν ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ζαλγκίρις έκανε την «αποκάλυψη», με την ομάδα του Κάουνας να τονίζει πως θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Κύπρου μαζί με Ολυμπιακό, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα, για τέσσερα παιχνίδια με έντονο άρωμα Euroleague.

Το πιο σημαντικό της όλης υπόθεσης είναι πως ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην Κύπρο για ακόμα ένα καλοκαίρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, δίνοντας δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες ήδη έχουν βάλει μπροστά στον σχεδιασμό τους, έχοντας αποκτήσει τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ισχυροποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους, τόσο στη θέση του πλέι μέικερ, όσο και σε αυτή του σέντερ.