Καλή σεζόν: Ο Ομπράντοβιτς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπράουν έπειτα από εύστοχο τρίποντο! (vid)

Καλή σεζόν: Ο Ομπράντοβιτς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπράουν έπειτα από εύστοχο τρίποντο! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:06 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 09.09.2024

Αν και ο Στέρλινγκ Μπράουν ευστόχησε σε τρίποντο και η Παρτίζαν μπήκε μπροστά στο σκορ με 27 πόντους διαφορά στο φιλικά με την Τράπανι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τσαντίστηκε με την επιλογή του Αμερικανού και του το... έδειξε!

Ο Στέρλινγκ Μπράουν πέρσι τέτοιον καιρό ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Εγκατέλειψε το NBA και εντάχθηκε στην Άλμπα Βερολίνου. Έμαθε αρκετά πράγματα για το τι εστί Euroleague, αλλά τώρα έχει μπει στα δύσκολα κεφάλαια της ιστορίας.

Ως παίκτης της Παρτίζαν πλέον, ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ, πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, θα χρειαστεί ιδιαίτερα και ταχύρρυθμα μαθήματα για να αντιληφθεί πως σκέφτεται και τι ακριβώς ζητά από αυτόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ήδη πήρε την πρώτη του... κρυάδα. Στο φιλικό προετοιμασίας με την Τράπανι, η Παρτίζαν είχε αρχίσει να κυριαρχεί και ο Μπράουν με εύστοχο τρίποντο έκανε το σκορ 81-54, τρία λεπτά πριν το τέλος της τέταρτης και τελευταίας περιόδου. Κατευθυνόμενος προς τον πάγκο αμέσως μετά το αποτελεσματικό του σουτ για το τάιμ άουτ που είχε κληθεί, είδε τον «Ζοτς» να κατευθύνεται προς το μέρος του. Αρχικά πίστεψε πως το έκανε για να τον συγχαρεί για την ενέργειά του. Τουναντίον!

Ο Σέρβος κόουτς με τα 9 τρόπαια της Euroleague στη συλλογή του, ήθελε να τον επιπλήξει. Πήγε ακριβώς μπροστά του, σχεδόν κόλλησε το πρόσωπό του σε εκείνο του παίκτη του και άρχισε να φωνάζει. Προφανώς, θεώρησε πως η μπάλα έπρεπε να κυκλοφορήσει κι άλλο και πως το τρίποντο αν και εύστοχο ήταν... αχρείαστο.