Ο Ομπράντοβιτς και ο Γιαννακόπουλος σε «θερμό» τετ-α-τετ πριν την συνέντευξη Τύπου στο King George (vids)
i

printscreen

Ο Ομπράντοβιτς και ο Γιαννακόπουλος σε «θερμό» τετ-α-τετ πριν την συνέντευξη Τύπου στο King George (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 12:05 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 20.09.2024

Μία συνάντηση... κορυφής τελεστικέ στο ξενοδοχείο King George. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε μετά από καιρό με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πριν τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στο λόμπι του ξενοδοχείου King George, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιάννακόπουλος», δύο κεντρικά πρόσωπα για την ιστορία του Παναθηναϊκού, ο αγωνιστικός καθοδηγητής μεγάλων επιτυχιών του πρόσφατου παρελθόντος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο νυν μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συναντήθηκαν. Και είχαν μία πολύ... θερμή συζήτηση μεταξύ τους.

Ο Σέρβος προπονητής και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωρίζονται πολλά χρόνια. Όταν ο πρώτος οδηγούσε την ομάδα στην κορυφή την πρώτη δεκαετία του 2000, ο δεύτερος ήταν εντός των τειχών του Παναθηναϊκού, ως... μαθητευόμενος διοικητικός ηγέτης στο πλευρό του πατέρα του, Παύλου.

Και τώρα που τιμά τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο, με ένα event που φέτος θα γίνει στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.