Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες δεν ήξεραν τι εστί Παρτίζαν»

Έξαλλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες δεν ήξεραν τι εστί Παρτίζαν»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:37 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 20.06.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με σκληρή γλώσσα για πολλούς από τους πρώην παίκτες της Παρτίζαν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Παρτίζαν έχουν κάνει ένα γερό… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ομάδας από την περασμένη σεζόν, ενώ έπεται και συνέχεια!

Μετά από μια άκρως απογοητευτική σεζόν για τον σύλλογο, όπου έμεινε χωρίς τίτλο και χωρίς πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague, έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Φρανκ Καμίνσκι και Κέβιν Πάντερ, ενώ ακόμη έχουν λήξει τα συμβόλαια των Ζακ ΛεΝτέι, Αλέξα Αβράμοβιτς, Τζέιμς Νάναλι, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Τζαλίν Σμιθ και Ούρος Τριφούνοβιτς.

«Αυτή την στιγμή όλοι στην ομάδα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τη βοηθήσουμε. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά από την πλευρά των φιλάθλων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναφέρονται διάφορα ονόματα, αλλά μερικά δεν ισχύουν καθόλου. Μετά την περσινή εμπειρία που είχαμε, εάν κάποιος δεν υπογράψει, τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα», είπε αρχικά ο Ζοτς στο «N1» και συνέχισε αναφορικά με τις πολλές αποχωρήσεις παικτών αυτό το καλοκαίρι:

«Μιλήσαμε με τους παίκτες και ξεκαθάρισα σε όλους ότι δεν θέλω να κρατήσω κάποιον στην ομάδα όταν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν νιώθει χαρούμενος και ικανοποιημένος. Υπήρχαν περιπτώσεις παικτών δεν γνώριζαν τι εστί Παρτίζαν. Δεν ήξεραν πως να φερθούν και με βάση αυτό πήραμε τις αποφάσεις μας και έτσι θα της παίρνουμε».