Ομπράντοβιτς: «Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© InTime

Ομπράντοβιτς: «Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 00:27 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 22.09.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό Aktor, αλλά και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Σπουδαία και ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, καθώς διεξήχθη το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το στάδιο ήταν γεμάτο με χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού Aktor, οι οποίοι αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδα και Ευρώπης.

Στο φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν, γνώρισε ένα standing ovation ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον σύλλογο και έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας. Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε για την αγάπη του στον Παναθηναϊκό Aktor, αλλά και για τη σχέση που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το event που οργάνωσαν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι μοναδικό. Ήταν τρομερό να βλέπεις τόσο κόσμο εδώ».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ξέρετε τα συναισθήματά μου για τον Παύλο. Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Είμαστε νέα ομάδα. Και σήμερα κάναμε αρκετά λάθη. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εβδομάδα για να ετοιμαστούμε για την Euroleague».