Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά, πρέπει να ξεκουραστούμε και να διαμοιράσουμε την ενέργειά μας»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© IMAGO

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά, πρέπει να ξεκουραστούμε και να διαμοιράσουμε την ενέργειά μας»

Παρά το κακό ξεκίνημα της Παρτίζαν στην Euroleague, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε πίστη στους παίκτες του και ικανοποίηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια

Δεύτερη ήττα για την Παρτίζαν σε ισάριθμα παιχνίδια στην φετινή Euroleague, αυτή την φορά με αντίπαλο την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 93-86.

Παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση των παικτών του και πιστεύει πως τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Μετά τις δύο ήττες της Σερβικής ομάδας σε ισπανικό έδαφος, η ομάδα του Ομπράντοβιτς προετοιμάζεται για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν. Την Τρίτη (15/10) η Παρτίζαν θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου, ενώ θα παραμείνει σε σερβικά εδάφη, αλλά ως...φιλοξενούμενη στο Aleksander Nikolic Hall με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (17/10).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή:


Για την ήττα από την Ρεάλ:
«Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Είναι κρίμα που χάνουμε ξανά στις λεπτομέρειες.

Υπήρχαν σημεία που η Ρεάλ ανέβαζε το προβάδισμά της και εμείς δεν κάναμε κανένα φάουλ. Προσωπικά πάντως πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θεωρώ πως θα παίξουμε καλύτερα. Πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Συγχαρητήρια στου παίκτες μου για την μαχητικότητά τους σήμερα και την θέλησή τους να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τα παιχνίδια που έρχονται : «Πρέπει να ξεκουραστούμε και να διαμοιράσουμε την ενέργειά μας. Ας δούμε πως θα τα πάνε ο Βάνια (Μαρίνκοβιτς) με τον Ταιρίκ (Τζόουνς) που σήμερα αντιμετώπισαν προβλήματα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Euroleague και πιστεύω πως θα το καταφέρουμε».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Παρτίζαν αντιμετωπίζει αύριο (12/10) την Σένταρ από το Μαυροβούνιο για την 4η αγωνιστική της ABA Liga.