Στην Ευρώπη και τη Ζενίτ επιστρέφει ο Ντουέιν Μπέικον!

Στην Ευρώπη και τη Ζενίτ επιστρέφει ο Ντουέιν Μπέικον!

Γιάννης Πάλλας 16:50 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 07.08.2024

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα είναι τη νέα χρονιά ο Ντουέιν Μπέικον

Σε συμφωνία με τον Ντουέιν Μπέικον (29χρ., 2.01) προχώρησε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την επόμενη χρονιά!

Ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ επιστρέφει ξανά στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ντουέιν Μπέικον που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό (2022-2023) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Ρωσική ομάδα και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Πέρσι, ο Αμερικανός άσος αγωνίστηκε στην Κίνα, όπου με τους Σανγκάη Σαρκς είχε σε 23 λεπτά συμμετοχής, 22.5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Ντουέιν Μπέικον έπαιξε στην Euroleague αρχικά για λογαριασμό της Μονακό (2021-2022) και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό AKTOR (2022-2023).

Ο Τσάβι Πασκουάλ που νωρίτερα την Τετάρτη (7/8) αποδέσμευσε τον Τομά Ερτέλ «αδειάζοντας» μια θέση στην περιφέρεια συμπλήρωσε το κενό με την συμφωνία που πραγματοποίησε με τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος αφήνει την Κίνα για να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη και την VTB-League.

Ο έμπειρος προπονητής έχει συλλέξει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη και περιμένει από εκείνον να τον βοηθήσει τη νέα σεζόν να υλοποιήσει τους στόχους του με την Ζενίτ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!