Ζερμέιν Λοβ: «Να παίξουμε το... δικό μας μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό»
i

© Intime

Ζερμέιν Λοβ: «Να παίξουμε το... δικό μας μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:11 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 13.08.2024

Το Περιστέρι, την Δευτέρα (4/3) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο Ζερμέιν Λοβ θεωρεί πως «πρέπει να είμαστε 40 λεπτά αποτελεσματικοί για να έχουμε τύχη απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες».

Η αγωνιστική δράση της 19ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League ξεκίνησε το Σάββατο, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή και τη Δευτέρα (4/3) θα ολοκληρωθεί. Τότε που το Περιστέρι φιλοξενεί στη Δυτική Όχθη της Αττικής, τον Ολυμπιακό. Σε μία δοκιμασία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες τους.

Ένας από αυτούς, ο Ζερμέιν Λοβ, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση και παραδέχθηκε πως «αντιμετωπίζουμε μια από τις ομάδες του υψηλότερου επιπέδου του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ για 40 λεπτά», είπε και πρόσθεσε πως «αν καταφέρουμε σε όλη τη διάρκεια του ματς να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, τότε το γεγονός αυτό θα μας δώσει πολύ καλές πιθανότητες για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Βέβαια, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αποδώσουμε το καλύτερο που μπορούμε από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης»

Πέραν, από το τι θα κάνει ο Λοβ και οι συμπαίκτες του, ο Αμερικανός γκαρντ χρειάζεται άλλο ένα στοιχείο και το ζήτησε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» και αυτό γιατί «η παρουσία του μας δίνει ενέργεια και την κατάλληλη ώθηση για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα».

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Είμαι εδώ για να βοηθάω την ΑΕΚ να κερδίζει»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:06 - 03.03.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Είμαι εδώ για να βοηθάω την ΑΕΚ να κερδίζει»

Ο πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, εξήγησε στο Sportal τη σημασία του «διπλού» απέναντι στον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον το διάστημα της απραξίας και έδωσε το σύνθημα ενόψει του «τελικού» της Τρίτης κόντρα στην Χάποελ Χολόν.

Το Περιστέρι βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, έπειτα από 18 αγώνες. Έχει μία νίκη παραπάνω από τον τέταρτο Προμηθέα και μπροστά του υπάρχουν μόνο ο Ολυμπιακός (16-2) και φυσικά ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (17-1).