Το... παρανοϊκό buzzer beater του Γιαμπουσελέ στο Game 1 της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα (vid)

Το... παρανοϊκό buzzer beater του Γιαμπουσελέ στο Game 1 της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:11 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 30.05.2024

Ο Ζερσόν Γιαμπουσελέ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ορμητικός και παραγωγικός σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έδωσε πόντους και ριμπάουντ στη νίκη της Βασίλισσας, ενώ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έβαλε ένα καλάθι που άφησε στόματα ανοικτά!

Στον πρώτο ημιτελικό του ισπανικού πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε πνευματική ετοιμότητα, παρά το γεγονός ότι λίγα εικοσιτετράωρα πριν, είχε χάσει στον τελικό της Euroleague από τον Παναθηναϊκό.

Η Βασίλισσα ήταν... καταιγιστική κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έκανε το 1-0 στη σειρά και πέραν του Φακούντο Καμπάτσο και του Έντι Ταβάρες που ήταν οι πρωταγωνιστές (έκαναν και οι δύο double double), ο Ζερσόν Γιαμπουσελέ εμφανίστηκε για να δώσει, δύναμη, πάθος, 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και ένα καλάθι που δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Στην τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου, ο Σέρχιο Γιουλ σούταρε υπό πίεση για τρεις πόντους, η μπάλα βρήκε σίδερο και ο Γάλλος φόργουορντ που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας εξ αρχής πήρε το επιθετικό ριμπάουντ στο ύψος πίσω από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στο Περιστέρι για τον πρώτο ημιτελικό του ελληνικού πρωταθλήματος
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:09 - 30.05.2024

Ο Ολυμπιακός κόντρα στο Περιστέρι για τον πρώτο ημιτελικό του ελληνικού πρωταθλήματος

Από το ΣΕΦ ξεκινάει η δράση για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Περιστέρι, το βράδυ της Πέμπτης (30/5, 20:15, ΕΡΤ3) στο Game 1 της σειράς που κρίνεται στις δύο νίκες. Χωρίς τον Μουσταφά Φαλ οι «ερυθρόλευκοι», πλήρης οι «πρίγκιπες» του Βασίλη Σπανούλη.

Με τη φόρα που είχε πάει όμως, για να προλάβει να βρεθεί στο σημείο να διεκδικήσει τη μπάλα, όταν την είχε στα χέρια του την ίδια ώρα άρχισε να πέφτει στο παρκέ, αλλά πριν το κάνει την πέταξε προς το αντίπαλο καλάθι! Και αυτή βρήκε στόχο, αλλά επειδή οι λέξεις -σε αυτές τις περιπτώσεις- περισσεύουν, ακολουθεί το video...

⚽️ LIVE η πορεία του πούλμαν του Ολυμπιακού στον Πειραιά, συνοδεία χιλιάδων οπαδών!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!