Ζητάνε δική τους θύρα οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα για το ματς με την Παρτιζάν
i

Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας / © Euroleague

Ζητάνε δική τους θύρα οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα για το ματς με την Παρτιζάν

Sportal newsroom 21:25 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Οι delije με ανακοίνωσή τους ζητούν να ανοίξει μια θύρα προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Euroleague δια ζώσης!

Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζονται για τη μεταξύ τους «μάχη» στην Euroleague (8/12) και οι οπαδοί των φιλοξενούμενων φαίνονται αποφασισμένοι να μπουν στο γήπεδο της πρώτης με όποιο κόστος.

Το μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας συγκεντρώνει τα βλέμματα της Ευρώπης και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται ήδη σε θέσεις... μάχης!

Μετά την ανακοίνωση της Παρτιζάν η οποία θεωρεί ότι 3000 εισιτήρια έχουν καταλήξει σε «ερυθρόλευκα» χέρια, ήρθε η απάντηση των Delije.

Οι οργανωμένοι του Ερυθρού Αστέρα ζητούν να τους δοθεί μια θύρα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αφού κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το ματς θα το παρακολουθήσουν οι οπαδοί και των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι άλλαξαν γνώμη υπό το φόβο επεισοδίων, όμως τελικά την... πάτησαν, αφού οι φίλοι του Αστέρα βρήκαν τον τρόπο να πάρουν εισιτήρια για το ματς.

Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα, τονίζουν ότι τέτοια ματς πρέπει να τα παρακολουθούν οι οπαδοί και των δύο ομάδων, ζητώντας από την Παρτιζάν να τους δώσει μια θύρα:

«Δεν θα αφήσουμε έτσι το ντέρμπι. Ζητάμε από τη διοίκηση της Παρτίζαν να επιτρέψει την είσοδο των φίλων του Ερυθρού Αστέρα που έχουν αποκτήσει εισιτήριο και να μας δώσουν τη δική μας θύρα. Αλλιώς θα αναγκαστούμε να βρούμε το δρόμο μόνοι μας και θα καλέσουμε τους άλλους οπαδούς της ομάδας να μας ακολουθήσουν. Το ντέρμπι δεν είναι ντέρμπι χωρίς τους φιλάθλους και των δύο ομάδων», αναφέρουν οι σκληροπυρηνικοί τους Αστέρα. 

Πλέον απομένει να δούμε ποιος θα κάνει πίσω. Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, ή η διοίκηση της Παρτιζάν; Το ντέρμπι ήδη μυρίζει μπαρούτι...