Ζημιά με Τίλμαν στην ΑΕΚ, υπέστη κάταγμα κοπώσεως

Τζάστιν Τίλμαν

Ζημιά με Τίλμαν στην ΑΕΚ, υπέστη κάταγμα κοπώσεως

Χρήστος Τσάλτας 19:38 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 14.08.2024

Η ατυχία χτύπησε για ακόμα μια φορά την πόρτα της ΑΕΚ, καθώς ο Τζάστιν Τίλμαν υπέστη κάταγμα κοπώσεως στο πόδι και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση έχει να διαχειριστεί μια σειρά από προβλήματα. Έτσι μετά τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Δημήτρη Φλιώνη στη λίστα προστέθηκε και ο Τζάστιν Τίλμαν, που υπέστη κάταγμα κοπώσεως.

Ο Αμερικανός σέντερ, που ήταν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην επίθεση της ομάδας του είχε τεθεί εκτός μάχης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, όμως το πρόβλημα αποδείχθηκε πιο σημαντικό έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα σχέδια ενόψει συνέχειας, με τον Αμερικανό σέντερ να μην υπολογίζεται για τη συνέχεια της σεζόν, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ενισχύσει την ΑΕΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο και στις εξελίξεις, με την Ένωση να βρίσκεται σε σκέψεις για την τελευταία αλλαγή στο ρόστερ, με τον Λάνγκστον Χολ να είναι ο παίκτης που περιμένει τις αποφάσεις εντός των τειχών.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ: Η ατυχία χτύπησε για άλλη μία φορά εφέτος αθλητή μας και τη «Βασίλισσα», λίγο πριν από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό ACTOR σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο τραυματισμός του Τζάστιν Τίλμαν απεδείχθη σοβαρός, καθώς διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός.

Ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» (στο Πρωτάθλημα) ξεκίνησε τη διαδικασία αποκατάστασης.