Η Ζιρόνα του Κατσικάρη επικράτησε της Μπαρτσελόνα σε φιλικό προετοιμασίας

Φώτης Κατσικάρης - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η Ζιρόνα του Κατσικάρη επικράτησε της Μπαρτσελόνα σε φιλικό προετοιμασίας

Ευτυχία Οικονομίδου 16:54 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 02.09.2024

Η Ζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη υπερίσχυσε της Μπαρτσελόνα με 72-64 σε φιλικό προετοιμασίας στην Κίνα.

Η καταλανική μονομαχία ανάμεσα στη Ζιρόνα και τη Μπαρτσελόνα σε φιλική μεταξύ τους προετοιμασία στην Κίνα είχε νικήτρια την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη με 72-64.

Ο Κέβιν Πάντερ αγωνίστηκε κανονικά για την ομάδα του Χουάν Πεναρόγια και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους όντας ο πρώτος σκόρερ των Μπλαουγκράνα μαζί με τον Άντερσον. Ο Γιαν Βέσελι δεν κατάφερε να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά το χειρουργείο που έκανε για να ξεπεράσει την σκωληκοειδίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο 34χρονος σέντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα πιο μετά. Πάντως ο Γιαν Βέσελι έχει μεταβεί κανονικά στην Κίνα, χωρίς όμως να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε κάποιο από τα φιλικά που έχει μπροστά της η Μπαρτσελόνα.

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

12:03 - 02.09.2024

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Η περσινή Euroleague συνδυάστηκε με την… μετονομασία του Παναθηναϊκού. Κάνοντας μια πραγματικά μυθική σεζόν, ο «εξάστερος» αφενός επέστρεψε σε Final-4 μετά από πολύ καιρό, αφετέρου επανήλθε στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από 13 χρόνια νικώντας στον τελικό του Βερολίνου την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης να ξέφυγε στο σκορ με διψήφιες διαφορές, όμως η Ζιρόνα δεν άργησε να ανεβάσει στροφές και μετά την ανάπαυλα κατάφερε να ανατρέψει την εικόνα του ματς μπαίνοντας στο τέταρτο δεκάλεπτο με το προβάδισμα στα χέρια της. Οι Μπλαουγκράνα προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, όμως η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη διατήρησε την υπεροχή και την ψυχραιμία της για να πάρει τη νίκη σε αυτό το φιλικό παιχνίδι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!