Το... πάρτι του Βαγγέλη Ζούγρη και το ρεκόρ καριέρας κόντρα στο Μαρούσι (vid)

Βαγγέλης Ζούγρης

i

© Intime

Το... πάρτι του Βαγγέλη Ζούγρη και το ρεκόρ καριέρας κόντρα στο Μαρούσι (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 20:02 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 19.10.2024

Ο Βαγγέλης Ζούγρης δείχνει με κάθε ευκαιρία πόσο πολύτιμος είναι για το Περιστέρι Domino's «λάμποντας» εκτός έδρας απέναντι στο Μαρούσι με ρεκόρ καριέρας.

Μία απίστευτη παράσταση έδωσε ο Βαγγέλης Ζούγρης στο Κλειστό του Αγίου Θωμά για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL ανάμεσα στο Μαρούσι και το Περιστέρι Domino's.

Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» κατάφεραν να φύγουν με το διπλό (73-79) κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστείων και να κάνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Με ραψωδία Ζούγρη το Περιστέρι πέρασε από το αξιόμαχο Μαρούσι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:58 - 19.10.2024

Με ραψωδία Ζούγρη το Περιστέρι πέρασε από το αξιόμαχο Μαρούσι

Το προσωπικό σόου του Βαγγέλη Ζούγρη βοήθησε το Περιστέρι να φτάσει στην δεύτερή του νίκη στην Stoiximan GBL, επικρατώντας του Αμαρουσίου με 73-79 και τον νεαρό «ψηλό» να καταγράφει επίδοση καριέρας με 24 πόντους, χάνοντας μόλις μιας προσπάθεια!

Αυτός που ξεχώρισε για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη ήταν ο Βαγγέλης Ζούγρης με την καταπληκτική του εμφάνιση, όντας ο παίκτης εκείνος που υπέγραψε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου.

Ο 20χρονος σέντερ ολοκλήρωσε το ματς σημειώνοντας 24 πόντους, ενώ είχε 10/11 σουτ. Παράλληλα, ο νεαρός διεθνής μάζεψε 4 ριμπάουντ, ενώ έκανε και 4 εντυπωσιακά κοψίματα για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του κι όλα αυτά σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι, ο Βαγγέλης Ζούγρης έκανε ρεκόρ καριέρας μιας και η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 9 πόντοι που σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2023.