Ο Κάιλ Χάινς έδειξε τον σεβασμό του στον Βαγγέλη Ζούγρη

Βαγγέλης Ζούγρης

i

© FIBA

Ο Κάιλ Χάινς έδειξε τον σεβασμό του στον Βαγγέλη Ζούγρη

Sportal newsroom 23:16 - 19.07.2024

H FIBA ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα στον Βαγγέλη Ζούγρη και τον αποκάλεσε Κάιλ Χάινς της Ελλάδας με τον δεύτερο να εκφράζει τον σεβασμό του στον Έλληνα σέντερ.

Ο Βαγγέλης Ζούγρης κατέθεσε κυριολεκτικά την ψυχή του στο παρκέ στην αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με τη Λιθουανία για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του EuroBasket U20, όπου θα συναντήσει τη Γαλλία.

Με μέσο όρο 12.8 πόντους, 8.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε πέντε παιχνίδια, οι εμφανίσεις του Ζούγρη στην Γκντίνια βγάζουν μάτια και μετά την χθεσινή (19/07) παλικαρίσια εμφάνιση, όπου μάτωσε τη φανέλα του, η FIBA του ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα.

Μάλιστα, με ανάλογο ποστάρισμα στο «Χ» η FIBA τον αποκάλεσε Κάιλ Χάινς της Ελλάδας μιας και οι δυο τους είναι σέντερ... τσέπης και παράλληλα αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει με τη «γαλανόλευκη».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, είδε το συγκεκριμένο αφιέρωμα, το κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» και εξέφρασε τον θαυμασμό του και τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Έλληνα παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σεβασμός για τον Βαγγέλη Ζούγρη!!!».