Ζούρος ενόψει Προμηθέα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος ενόψει Προμηθέα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο»

Χρήστος Τσάλτας 17:11 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 13.08.2024

Μήνυμα ανασύνταξης και... μάχης από τον Ηλία Ζούρο, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα (09/03, 20:15), τονίζοντας πως οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο.

Μετά την ήττα-μαχαιριά απέναντι στην Χάποελ Χολόν, στην τρίτη παράταση, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Πλέον ο μόνος στόχος που απέμεινε είναι το πρωτάθλημα και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο σοβαροί γίνεται στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα.

Το παιχνίδι απέναντι στους Πατρινούς θα διεξαχθεί σε κλειστές πόρτες, λόγω τιμωρίας της Ένωσης από την ΔΕΑΒ, για ρίψη αντικειμένου στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Παρά τη συνθήκη αυτή οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του αγώνα, ωστόσο υπογράμμισε πως οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν το καλό πρόσωπο στο παρκέ και να διεκδικήσουν τη νίκη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για το παιχνίδι με τον Προμηθέα είπε: «Η καλύτερη δυνατή πορεία μας στο Πρωτάθλημα αποτελεί πλέον μονόδρομο. Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι, όπως κάναμε και στην Πυλαία, να εμφανίσουμε στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο και να δείξουμε συγκέντρωση και συνέπεια στο πλάνο μας επί σαράντα λεπτά.

Η απουσία του κόσμου μας, για άλλη μία φορά εξαιτίας τιμωρίας, αποτελεί για μας μειονέκτημα. Ωστόσο, όπως έχουμε ξαναπεί, ανεξάρτητα από συνθήκες θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».