Ζούρος: «Θέλω η ομάδα να παλεύει σε κάθε παιχνίδι»

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος: «Θέλω η ομάδα να παλεύει σε κάθε παιχνίδι»

Χρήστος Τσάλτας 21:21 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 14.08.2024

Ο Ηλίας Ζούρος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη απέναντι στην Καρδίτσα και τόνισε πως θέλει η ΑΕΚ να παλεύει σε κάθε παιχνίδι.

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚ στο 2024. Η Ένωση πέρασε το εμπόδιο της Καρδίτσας, στο ντεμπούτο του Ηλία Ζούρου στον πάγκο της ομάδας. Έτσι, επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στα κομμάτια που θέλει να βελτιώσει η ομάδα του και τόνισε πως θα πρέπει άπαντες να παλεύουν κάθε αγώνα, ανεξάρτητα τον αντίπαλο.

Ο έμπειρος προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους προπονητές. Ήταν σημαντική νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Κάθε στραβοπάτημα είναι σημαντικό. Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν γνωρίζω καλά την ομάδα. Μέσα από την διαδικασία θα βρεθούμε.

Η ομάδα θέλω να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, να βελτιωθούμε σε κομμάτια στην επίθεση και στην άμυνα. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι στο BCL. Στόχος είναι να κερδίσουμε εκτός έδρας. Θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο και να βελτιωνόμαστε. Συγχαρητήρια και στην Καρδίτσα».