Euro 2024: Ολλανδία – Αγγλία με Stoiximan Master, Super Ενισχυμένες και Bet Builder!
i

©Imago

Euro 2024: Ολλανδία – Αγγλία με Stoiximan Master, Super Ενισχυμένες και Bet Builder!

Sportal newsroom 13:01 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 10.07.2024

Στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης (22:00) ο δεύτερος ημιτελικός του Euro 2024 ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία. Με την ιστορία αναμετρήσεων των δύο ομάδων μέσα στη νέα χιλιετία να υπόσχεται ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan με 100 Δώρα* και 5€ Κουπόνι efood ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! 

Σε οκτώ φιλικά από το 2000 μέχρι σήμερα έχουμε τέσσερις ισοπαλίες, τρεις νίκες για τους «οράνιε» και μια για τα «τρία λιοντάρια». Το μοναδικό επίσημο ήταν το 2019 για τα ημιτελικά του Nations League, όταν η Ολλανδία επικράτησε 2-1 στην παράταση. Τελευταία νίκη της Αγγλίας σε επίσημο, ήταν στο Euro 1996 με σκορ 4-1. 

Αφού πέρασε ως τρίτη από την φάση των ομίλων, η ομάδα του Κούμαν ανέβασε στροφές στα νοκ άουτ. «Κατάπιε» τη Ρουμανία με το πειστικό 3-0 στους 16 και στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Τουρκία. Μέχρι το 70' ήταν πίσω στο σκορ, ωστόσο σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ντε Φράι ισοφάρισε και έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή με αυτογκόλ του Μούλντουρ.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Πήρε ίσως κάτι παραπάνω από ότι άξιζε η Ολλανδία στο 90λεπτο, σίγουρα ωστόσο έδειξε πνευματική ετοιμότητα και μεγάλη αποφασιστικότητα για να αλλάξει τη μοίρα της και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.  

Η Αγγλία με τη σειρά της μάλλον έχει κάνει υπέρβαση φτάνοντας ως εδώ. Όχι λόγω ονόματος, δυναμικής, ποιότητας ή ρόστερ, αλλά γιατί τίποτα από αυτά δεν αποτυπώνεται με συνέπεια στο χορτάρι.  

Mission ΕURO2024 στη Stoiximan!  

Η εικόνα απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί έστω ικανοποιητική, ωστόσο οι στιγμές ατομικής ποιότητας έχουν σώσει την κατάσταση. Σε κανονική διάρκεια αγώνα, η Αγγλία νίκησε μονάχα τη Σερβία στην πρεμιέρα των ομίλων. Ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Δανία και Σλοβενία, ενώ το έργο συνεχίστηκε στα νοκ άουτ.  

Ο Μπέλιγχαμ στην εκπνοή ισοφάρισε τη Σλοβακία στους 16 και ο Κέιν στην παράταση σκόραρε για το τελικό 2-1. Ίδιο το σκηνικό στα προημιτελικά με την Ελβετία. Με τον Σάκα να ισοφαρίζει στο 80' και την πρόκριση αυτή τη φορά να έρχεται μέσα από την διαδικασία των πέναλτι. Δεν πείθει πως μπορεί να αλλάξει προς το πολύ καλύτερο, καθώς ο Σάουθγκεϊτ αδυνατεί να βρει τρόπο να δώσει άλλη πνοή στο παιχνίδι της. 

Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει ο Γκάκπο ή ο Ντεπάι, 2.87 από 2.30.  

Πολύ μπερδεμένο. Η Ολλανδία βγάζει μεγαλύτερη σταθερότητα στο χορτάρι, δίχως πάντως να εντυπωσιάζει. Η Αγγλία έχει κακή εικόνα για τα κυβικά της, αλλά καταφέρνει να φτάσει στην πηγή, έστω και... ασθμαίνοντας.  

Οριακό ματς, δύσκολα βρίσκει κανείς φαβορί με αξία. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Σχάουτεν 57+ πάσες & Μπέλιγχαμ 1+ προσπάθεια στην εστία σε απόδοση 8.75 στο Bet Builder της Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ