Η διαφορά ποιότητας «μιλάει» για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στις ρεβάνς με Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες και Μπότεφ Πλόβντιβ αντίστοιχα

Η διαφορά ποιότητας «μιλάει» για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στις ρεβάνς με Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες και Μπότεφ Πλόβντιβ αντίστοιχα

Sportal newsroom 13:34 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 01.08.2024

Η προσπάθεια των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζεται με τους αγώνες ρεβάνς το βράδυ της Πέμπτης. Πρώτη χρονικά ρίχνεται στη μάχη η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Ίντερ Κλουμ ντε Εσκάλδες στην Ανδόρα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η σέντρα στις 19:30.

Πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια το 4-3 υπέρ της Ένωσης. Σκορ εν πολλοίς πλασματικό, αποτέλεσμα της χαλάρωσης για την ομάδα του Αλμέιδα μετά από μια ώρα αγώνα. Μέχρι τότε το σκορ έδειχνε 4-0, που προϊδέαζε για μια τυπική ρεβάνς. Εντούτοις η ανασταλτική ολιγωρία σε συνδυασμό με το χαμένο πέναλτι του Λίβαϊ Γκαρσία, άλλαξε τα δεδομένα και στέλνει την ΑΕΚ σε μια ρεβάνς που έχει τη σημασία της.

Super Ενισχυμένη απόδοση: Να σκοράρει ο Λίβαϊ Γκαρσία και ο Μάριο Γκατσίνοβιτς

Η διαφορά ποιότητας σε κάθε περίπτωση παραμένει σχεδόν... χαοτική. Και πλέον οι παίκτες και ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζουν πως θα χρειαστεί σοβαρότητα και προσοχή σε όλο το 90λεπτο. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει ένα γκολ, κακά τα ψέμματα όμως, μια στάνταρ εκδοχή της Ένωσης στο χορτάρι φτάνει και περισσεύει για να σφραγίσει την πρόκριση.

Η Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες έχει ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου, εντούτοις τα στοιχεία αυτά δεν υποστηρίζονται ανάλογα από τη δυναμική της. Η ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα ξανακάνει το ίδιο λάθος και οι πιθανότητες να δώσει δικαιώματα έχει σχεδόν... μηδαμινές. Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & ΑΕΚ Over 6,5 κόρνερ & Να σκοράρει ο Γκατσίνοβιτς σε απόδοση 4.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στη Βουλγαρία, για να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα, δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μπότεφ Πλόβντιβ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το ματς της Λεωφόρου οι «πράσινοι», όταν και προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Γερεμέγεφ και Μπακασέτα.

Ένα λάθος ωστόσο του Βιλένα έφερε τη μείωση του σκορ στο 71' για το τελικό 2-1. Η Μπότεφ έδειξε πως παρά την έλλειψη ποιότητας, είναι επικίνδυνη. Κυρίως γιατί πρεσάρει καλά και ξέρει να αναπτύσσεται γρήγορα στο τρανζίσιον. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και οι πέντε τελικές της στο ματς, ήταν όλες on target. Ανασταλτικά ωστόσο οι Βούλγαροι χωλαίνουν και αυτό το στοιχείο μπορούν να εκμεταλλευτούν -ξανά- οι παίκτες του Αλόνσο.

Ενισχυμένη απόδοση: Να σκοράρει ο Τάσος Μπακασέτας

Άλλωστε για να αυξήσει τις πιθανότητες του και να διώξει την πίεση του εύθραυστου σκορ του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το γκολ. Η Μπότεφ έχει χάντικαπ ενός τέρματος, ωστόσο δύσκολα θα ρισκάρει από την αρχή, αφού δεν θέλει να βρεθεί σε ακόμη πιο δυσχερή θέση. Θα έχει μπόλικη τακτική και δεδομένη σκοπιμότητα το ματς, καθώς κρίνεται μια πρόκριση.

Η Μπότεφ θέλει προσοχή και στο γήπεδο της θα έχει περίσσιο ενθουσιασμό. Δεν μπορεί ωστόσο να ελέγξει εύκολα τον συναισθηματικό της κόσμο και ο πιο έμπειρος Παναθηναϊκός μπορεί να ολοκληρώσει τη δουλειά στη Βουλγαρία. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Goal/Goal & Μπακασέτας 1+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 5.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.