Με 3.80 ο Ολυμπιακός στο Βόλο, με 4.30 το ματς στην Τούμπα

Με 3.80 ο Ολυμπιακός στο Βόλο, με 4.30 το ματς στην Τούμπα

Sportal newsroom 14:52 - 17.08.2024

Για νίκη – δήλωση ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό, απογοητευμένος αλλά απόλυτο φαβορί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ανάλυση και προγνωστικά.

Μετά το απίστευτο περσινό φινάλε στα playoffs και την κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, η δράση στη Stoiximan Super League ξεκινά και πάλι για τη σεζόν 2024-2025, που υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Βόλος - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός οι δύο αναμετρήσεις της πρεμιέρας, το Σάββατο στις 20:00.

Έξι φορές στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο Πανθεσσαλικό. Δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες για τον Ολυμπιακό είναι ο απολογισμός. Ο Βόλος την περσινή σεζόν έδωσε σκληρή μάχη παραμονής και τα κατάφερε. Χάρη κυρίως στην εξαιρετική του εικόνα στα playouts, υπό τις οδηγίες του Χρήστoυ Κόντη.

Το ταξίδι στη Stoiximan ξεκινά με διπλό δώρο*, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση!

Με τον Ισπανό Χοακίν Γκόμεθ φέτος στον πάγκο του, ο βασικός στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία. Άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του και θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια. Μίλετιτς, Φεράρι, Κορέα, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν και Μεντιέτα οι σημαντικότερες προσθήκες. Στα φιλικά προετοιμασίας ηττήθηκε από Φροζινόνε και Λαμία, έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό και νίκησε Σαλερνιτάνα, Νίκη Βόλου και Καβάλα.

Ιστορική η περσινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο! Το 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου, σηματοδοτεί αναμφίβολα μια νέα εποχή για τους ερυθρόλευκους, που σε λίγους μήνες θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια από ιδρύσεως του συλλόγου. Ο Μεντιλίμπαρ φυσικά παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, έχει ωστόσο ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο που θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός φέτος στο χορτάρι.

Στο 2.20 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League ο Ολυμπιακός

Πιρόλα, Βέλντε, Γκαρθία, Στάμενιτς, Κοστίνια, Γιάρεμτσουκ, Αναγνωστόπουλος, έξι παίκτες της Κ19 (που κατέκτησε το Youth League) και η επιστροφή του Μπιελ από δανεισμό είναι τα νέα πρόσωπα. Με τις προσθαφαιρέσεις να είναι ακόμη σε εξέλιξη. Οκτώ φιλικά προετοιμασίας έδωσε ο Ολυμπιακός, με απολογισμό 4Ν-2Ι-2Η. Έδειξε πολύ δυνατός επιθετικά, έβγαλε ωστόσο και προβλήματα ανασταλτικά.

Η πρεμιέρα κρύβει πάντα παγίδες. Η διαφορά ετοιμότητας και ποιότητας ωστόσο στο Πανθεσσαλικό είναι μεγάλη. Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Over 2,5 γκολ & Ολυμπιακός Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Τέσσερις φορές συναντήθηκαν πέρσι ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Και στα τέσσερα ματς επικράτησε ο «Δικέφαλος» με απολογισμό τερμάτων... 16-0!

Η ομάδα του Λουτσέσκου φυσικά και είναι το φαβορί στην Τούμπα, κουβαλώντας ωστόσο κούραση, μα κυρίως απογοήτευση από τον τρόπο που αποκλείστηκε κόντρα στη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μέχρι το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση, όμως οι Σουηδοί ισοφάρισαν σε 3-3 σε εκείνο το χρονικό σημείο. Στην παράταση η Μάλμε βρήκε και τέταρτο γκολ, άντεξε στην πίεση και πήρε το εισιτήριο για τα playoffs.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τους Τσιφτσή, Θυμιάνη, Καμαρά, Σορετίρε, Κεντζιόρα, Τισουντάλι και Τσάλοφ. Πλην του Πολωνού στόπερ, οι υπόλοιποι θα χρειαστούν ένα εύλογο διάστημα πλήρους προσαρμογής.

Στο 8.00 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Τσάλοφ

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε πέρσι τον βασικό του στόχο και μάλιστα με σχετική άνεση. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και ανανέωσε την παρουσία του στην κατηγορία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ωστόσο αποχώρησε και αντικαταστάτης του είναι ο πολύπειρος Μιχάλης Γρηγορίου.

Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ, με σημαντικότερες προσθήκες τους Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκια, Κουτσογούλα, Λιάσο, Περούτσι, Κάπτουμ, Ντέλετιτς και Γκίγκιτς. Τέσσερα φιλικά έδωσε ο Πανσερραϊκός στη διάρκεια της προετοιμασίας, όπου επικράτησε 5-0 της Νίκης Βόλου και έμεινε στην ισοπαλία κόντρα Λεβαδειακό, Λαμία και ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το σοκ της Τρίτης, είναι σαφώς ανώτερος ποιοτικά και σίγουρα πιο έτοιμος με τέσσερα επίσημα ματς στα πόδια του. Χωρίς άγχος ο Πανσερραϊκός, δεν έχει κάτι να χάσει, δύσκολα ωστόσο θα πάρει κάτι στην Τούμπα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal & Πανσερραϊκός Over 1,5 κόρνερ σε απόδοση 4.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα