Με Super Eνισχυμένες σε γκολ και παίκτες οι ευρωπαϊκές μάχες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Με Super Eνισχυμένες σε γκολ και παίκτες οι ευρωπαϊκές μάχες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 13:30 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 22.08.2024

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν τις ευρωπαϊκές μάχες τους, κόντρα σε Σάμροκ Ρόβερς και Λανς αντίστοιχα. Ανάλυση και προγνωστικά.

Το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης. Πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα, η ρεβάνς σε μια βδομάδα στην Ιρλανδία.

Ο «Δικέφαλος» δεν τα κατάφερε στο Champions League. Απέκλεισε την Μπάνια Λούκα στον 2ο προκριματικό γύρο, στη συνέχεια ωστόσο αποκλείστηκε από τη Μάλμε. Στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού, με τον Λουτσέσκου να ανοίγει το ροτέισον.

Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο ΠΑΟΚ - Σάμροκ!

Σε πολύ καλή κατάσταση μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ για τα δεδομένα της εποχής, ωστόσο η ανασταλτική του λειτουργία παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα. Ο Κουλιεράκης πωλήθηκε στη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς.

Από το Champions League ξεκίνησε την προσπάθεια της και η Σάμροκ Ρόβερς. Απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, δεν τα κατάφερε ωστόσο απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Στον 3ο προκριματικό του Europa League ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσέλιε στην παράταση της ρεβάνς.

Super Ενισχυμένη Απόδοση 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό και Οver 3.5, 3.40 από 2.70

Το επίπεδο δυσκολίας ωστόσο ανεβαίνει πολύ για τους Ιρλανδούς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε πλήρη αγωνιστική δράση η Σάμροκ καθώς το πρωτάθλημα εντός συνόρων είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε 25 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 10Ν-8Ι-7Η και είναι στην 5η θέση, στο -2 από την 3η Γουότερφορντ, αλλά και με δύο ματς λιγότερα.

Η Σάμροκ έχει ρυθμό και στηρίζει πολλά στο physical game, όμως η διαφορά ποιότητας υπέρ του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς και μπορεί να το πετύχει. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Να σκοράρει ο Τισουντάλι & Σάμροκ Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 4.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00, στο «Stade Bollaert-Delelis», ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λανς για τα playoffs του Conference League. Ζόρικη αποστολή για τους «πράσινους» απέναντι σε μια πολύ καλή γαλλική ομάδα, που πέρσι τερμάτισε 7η στη Ligue 1.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Λανς - Παναθηναϊκός!

Η ομάδα του Αλόνσο έδωσε σκληρή μάχη στη ρεβάνς με τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό του Europa League. Πήγε το ματς στην παράταση στο Άμστερνταμ, λύγισε ωστόσο στη διαδικασία των πέναλτι. Με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, χωρίς ρυθμό και ενέργεια, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα 0-1 από τον Αστέρα στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη αυτή του Ουρουγουανού Πελίστρι, που πήρε τη θέση του Βιλένα στην ευρωπαϊκή λίστα.

Super Ενισχυμένη απόδοση να σκοράρει ο Ιωαννίδης ή ο Μπακασέτας, 3.65 από 2.90

Η Λανς έδωσε μια σειρά οκτώ φιλικών στην προετοιμασία, όπου έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση με 6Ν-1Ι-1Η. Πιστοποίησε τη φόρμα της στην πρεμιέρα της Ligue 1, όπου έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ανζέ χάρη σε τέρμα του Σαΐντ στο 28'. Γρήγορη ομάδα, συμπαγής και τεχνική η Λανς, που συνήθως παρατάσσεται σε διάταξη 3-5-2.

Υψηλός ο βαθμός δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία. Η Λανς είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά, ωστόσο αφήνει συχνά κενούς χώρους ανασταλτικά. Θα δεχθούν πίεση οι «πράσινοι», θα βρουν όμως και τις στιγμές τους μπροστά. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Ιωαννίδης 1+ προσπάθειες στην εστία & Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 4.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις