Mission με Super έπαθλο* από τη Stoiximan στη Stoiximan Super League

Mission με Super έπαθλο* από τη Stoiximan στη Stoiximan Super League

Sportal newsroom 13:53 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 17.08.2024

H λίγκα με το μεγαλύτερο εγχώριο ενδιαφέρον αρχίζει και το κοινό της ελπίζει να είναι το ίδιο ανταγωνιστική ή και περισσότερο, με τις δύο περασμένες σεζόν της. Η αρχή γίνεται για το κοινό που αγαπά το στοίχημα στη Stoiximan, με super έπαθλο* ανταμοιβής.

Μέσα σε δύο σεζόν έχουμε δει τέσσερις ομάδες να διεκδικούν δυναμικά το πρωτάθλημα, καθώς και δύο διαφορετικές ομάδες να το κατακτούν. Η ΑΕΚ πρόπερσι και ο ΠΑΟΚ πέρυσι. Η κούρσα των 26 αγωνιστικών έως και την έναρξη των Playoffs την άνοιξη, αρχίζει κάπου εδώ, έστω κι αν οι πρώτες 3 δεν περιλαμβάνουν ένα μεγάλο ντέρμπι.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στη Stoiximan Super League.

Αυτό δεν σημαίνει πως το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μικρό, από τη στιγμή που στη Stoiximan μπορείς να συνδυάσεις τη δράση με ένα πρόγραμμα ανταμοιβής Mission που προσφέρει super έπαθλο*.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Πέρα από το πρόγραμμα ανταμοιβής Mission, στη Stoiximan μπορείς το Σαββατοκύριακο (17-18 Αυγούστου) να απολαύσεις ένα ακόμα Master, συμμετέχοντας εντελώς δωρεάν* και απαντώντας σε ερωτήσεις για να διεκδικήσεις το ποσό των 10.000€ σε μετρητά. Μερικά από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του διημέρου σε περιμένουν!

Το ταξίδι στη Stoiximan ξεκινά με διπλό δώρο*, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση!

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!