Τουρνουά Fantasy για την Stoiximan Super League!

Τουρνουά Fantasy για την Stoiximan Super League!

Sportal newsroom 12:15 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 15.08.2024

Είσαι καλός προπονητής; Αφού πάντα το πίστευες κατά βάθος, τώρα είναι μάλλον η στιγμή να το αποδείξεις. Φτιάχνεις την ομάδα των ονείρων σου στο Fantasy της Stoiximan Super League και διεκδικείς μεγάλα χρηματικά έπαθλα*.

Το καλοκαιρινό διάλειμμα τελείωσε και η Stoiximan Super League αρχίζει για τη σεζόν 2024/25, στις 17 Αυγούστου με τον αγώνα ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό.

Μαζί της, αρχίζει και το γεμάτο με ένταση, αγωνία και άφθονη διασκέδαση, Fantasy τουρνουά που θα βρεις αποκλειστικά στη Stoiximan, που προσφέρει εγγυημένα χρηματικά έπαθλα*!

Αν λοιπόν θεωρείς πως θα τα κατάφερνες καλύτερα από τους προπονητές των 14 ομάδων, είναι η στιγμή να το αποδείξεις με τις επιλογές που θα κάνεις.

Δημιουργείς τη δική σου ομάδα, με αληθινούς παίκτες της Stoiximan Super League, οι οποίοι και βαθμολογούνται με βάση με τις αληθινές επιδόσεις που θα έχουν, κάθε αγωνιστική!

Το εικονικό μπάτζετ που θα διαχειρίζεσαι στο Fantasy τουρνουά της Stoiximan Super League, σου επιτρέπει να επιλέξεις μέσα από το πλήθος των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος, μπαίνοντας στον απολαυστικό ρόλο του οικονομικού διαχειριστή ή του manager όπως έκανες στα video games. Θα κάνεις επιλογές τύπου Μορόν ή Οζέγκοβιτς, που πέρυσι πέτυχαν 20 και 16 γκολ αντίστοιχα με Άρη και Κηφισιά; Ή θα πάρεις μειωμένα ρίσκα με παίκτες όπως ο Ελ Καμπί, Ιωαννίδης και ο Λίβαι Γκαρσία;

Όταν η σεζόν ολοκληρωθεί θα διεκδικήσεις, ανάλογα με τη θέση που κατέλαβες, τα εγγυημένα χρηματικά έπαθλα*!

Η Stoiximan Super League θα είναι και φέτος το Νο1 ποδοσφαιρικό θέμα συζήτησής σου. Γιατί να μην δοκιμάσεις λοιπόν να φτιάξεις την ομάδα σαρώσει τα πάντα και θα σε οδηγήσει στα έπαθλα*!

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!