Υποψιασμένος και με Ντεσπόντοφ εκτελεστή ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση!

Υποψιασμένος και με Ντεσπόντοφ εκτελεστή ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση!

Sportal newsroom 12:17 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 31.07.2024

Ο ΠΑΟΚ σφραγίζει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό του Champions League! Ανάλυση και προγνωστικά.

Στο Gradski stadion Banja Luka το βράδυ της Τετάρτης (22:00), ο ΠΑΟΚ ψάχνει το δεύτερο βήμα στην προσπάθεια του να φτάσει ως τους ομίλους του UEFA Champions League. Ο «Δικέφαλος» φτάνει με προβάδισμα στη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης.

Στο ματς της Τούμπας η ομάδα του Λουτσέσκου ζορίστηκε, κατάφερε ωστόσο να επικρατήσει 3-2. Σε ένα παιχνίδι που έδωσε πολλά ξεκάθαρα στοιχεία τόσο για την κατάσταση του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή, όσο και για αυτά που οφείλει να προσέξει στη ρεβάνς.

Ντεσπόντοφ και Τάισον σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!

Από τα φιλικά προετοιμασίας κιόλας φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο για να έρθει στο επίπεδο που επιθυμεί. Απέναντι στους Βόσνιους δεν είχε τον ρυθμό, τη συνοχή και τη διάρκεια που απαιτείται, γεγονός μάλλον φυσιολογικό για την εποχή. Η ποιότητα του ήταν αρκετή για τη νίκη, ωστόσο στη ρεβάνς θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του για να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Η υπεροπλία του στις στημένες φάσεις και τον αέρα είναι δεδομένη, καθώς βρήκε και τα τρία γκολ από τους στόπερ του. Δύο ο Κουλιεράκης και ένα ο Έκονγκ. Ανασταλτικά ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έδειξε ευάλωτος σε καταστάσεις πίεσης ή τρανζίσιον. Ειδικά, ο 20χρονος εξτρέμ Βούκοβιτς δημιούργησε κάμποσα προβλήματα στην άμυνα του «Δικεφάλου».

Missions για της ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη στη Stoiximan

Η Μπάνια Λούκα γενικότερα είναι μια νεανική ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας τα 24,7 έτη. Παίζει με πολύ ενθουσιασμό, είναι επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, συχνά ωστόσο πέφτει θύμα της αφέλειας της. Θέλει χώρο για να κάνει το παιχνίδι της και την βολεύει περισσότερο ο γρήγορος ρυθμός παρά το σετ παιχνίδι, καθώς είναι καλύτερη σε καταστάσεις μιας επαφής παρά κυκλοφορίας και κατοχής.

Ο ΠΑΟΚ είναι ακόμη σε περίοδο «χτισίματος», ωστόσο η ποιότητα του είναι αρκετή για να ολοκληρώσει στη Βοσνία ό,τι ξεκίνησε στην Τούμπα. Άλλωστε η διαφορά επιπέδου με τη Μπάνια Λούκα είναι ξεκάθαρη και ενδεχομένως να αποδειχθούν αρκετά για τον ΠΑΟΚ δύο καλά 20λεπτα σε κάθε ημίχρονο.

Είναι απόλυτο φαβορί ο ΠΑΟΚ και δύσκολα θα αιφνιδιαστεί ξανά από την Μπάνια Λούκα. Οι Βόσνιοι παίζουν με άγνοια κινδύνου, εντούτοις δεν έχουν τη δυναμική και την εμπειρία για να βάλουν τρικλοποδιά στον «Δικέφαλο». Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ & Βούκοβιτς 1+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 11.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ