Η ΑΕΚ Betsson πάει στην επόμενη μέρα πιο δυνατή και με ξεκάθαρο πλάνο για όλα

Η ΑΕΚ Betsson πάει στην επόμενη μέρα πιο δυνατή και με ξεκάθαρο πλάνο για όλα

Χρήστος Τσάλτας 08:57 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 03.06.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για όλα, σε μια συνέντευξη που αναμενόταν εξ αρχής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με τις τοποθετήσεις του να δίνουν τροφή για σχόλια. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Αυτό που περίμεναν όλοι οι φίλοι της ομάδας, πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν 2023-24 έγινε πράξη από τον πλέον αρμόδιο. Ο Μάκης Αγγελόπουλος «ανοίχτηκε» για ακόμα μια φορά στον κόσμο, απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν όλα τα σημαντικά και κομβικά θέματα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Τα δύο -περίπου- 45λεπτα βίντεο που βρίσκονται στο κανάλι της Betsson δίνουν απαντήσεις σε πολλές απορίες του κόσμου.

Η αλήθεια είναι πως με όσα έγιναν τους προηγούμενους μήνες οι απορίες και τα ερωτηματικά στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ Betsson ήταν πολλά. Η ομάδα άλλωστε χρειαζόταν μια κατεύθυνση για την επόμενη μέρα της και μόνο ένας μπορούσε να την δώσει αυτή. Ο πλέον αρμόδιος σε τέτοια θέματα.

Η μεγάλη συνέντευξη του Αγγελόπουλου: «Υπήρξε ενδιαφέρον για να μπει συμπαίκτης στην ΑΕΚ» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:10 - 02.06.2024

Η μεγάλη συνέντευξη του Αγγελόπουλου: «Υπήρξε ενδιαφέρον για να μπει συμπαίκτης στην ΑΕΚ» (vid)

Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε τις επαφές που είχε με μεγάλο fund για να μπει ως συμπαίκτης στην ομάδα. Τι είπε για το αγωνιστικό και όχι μόνο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ίδιο είχε κάνει και το καλοκαίρι του 2020, πριν μπει η ομάδα στο «σπίτι» της στο κλειστό των Λιοσίων.

Το ίδιο έπραξε και τώρα, που τα δεδομένα ήταν διαφορετικά σε σχέση με τότε και την ΑΕΚ Betsson να βγαίνει από την χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Το γεγονός πως ανέλαβε στο 100% την ευθύνη για την αποτυχία της ομάδας δείχνει πως έχει κάνει την αυτοκριτική του, έχει καταλάβει όσα πήγαν στραβά και έχει τη διάθεση να τα διορθώσει.

Μια λέξη-κλειδί σε αυτή τη μεγάλη συνέντευξη είναι το «συναίσθημα». Ο Αγγελόπουλος επανέλαβε αρκετές φορές πως λειτουργεί με βάση το συναίσθημα στη θητεία του ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. Και αυτό πολλές φορές γυρνάει μπούμερανγκ, όπως έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για απάθεια και αδιαφορία για την ομάδα, ιδίως όταν έμεινε στη θέση του, σε μια περίοδο (του κόβιντ) που πολλοί παράγοντες είτε πήγαν σε μοντέλο «έσοδα-έξοδα» και έψαχναν τρόπο να απεμπλακούν από τις θέσεις τους, είτε έκλεισαν το... μαγαζί.

Ο Αγγελόπουλος δεν το σκέφτηκε στιγμή, βάζοντας το συναίσθημα πάνω από την λογική. Η ΑΕΚ άλλωστε είναι τέτοιο κλαμπ σε όλα τα επίπεδα που το συναίσθημα πάντα κυριαρχεί. Είναι η φύση της ομάδας, είναι στο DNA της.

Τα θέματα τα οποία έθιξε ήταν πολλά, γι αυτό και το Sportal φρόντισε να σπάσει τη μεγάλη συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου σε κομμάτια, για να έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Σε αυτή τη συνέντευξη έδωσε το στίγμα για όλα όσα ήθελε να πάρει απαντήσεις ο κόσμος.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης ξεκαθαρίστηκε πως τα δύσκολα με οφειλές και ban φτάνουν στο τέλος. Όταν άλλωστε αναφέρει πως το 90-95% όλων αυτών έχει τακτοποιηθεί πλήρως, αυτό σημαίνει πως τα βαρίδια του παρελθόντος ανήκουν στο... παρελθόν. Μέχρι τον Ιούλιο το πλάνο αναφέρει πως η ΑΕΚ Betsson θα έχει «καθαρίσει» οριστικά απ' όλα και θα μπει σε μια νέα εποχή.

Αναφέρθηκε στην κατάσταση την οποία βρισκόταν το κλειστό των Λιοσίων, στο οποίο ο μόνος χρηματοδότης είναι ο ίδιος. Κανένα ευρώ από την Πολιτεία ή από κάποιον άλλο φορέα, που όταν υπεγράφη η συμφωνία της ομάδας με το Υπουργείο, έσπευσαν για φωτογραφίες και λεζάντα. Την ώρα που η ΑΕΚ όμως περίμενε να πράξουν αυτά που είχαν οριστεί, όλοι ήταν άφαντη και η ΑΕΚ ήταν -και είναι- η μοναδική που βάζει χρήματα και συντηρεί μια εγκατάσταση που στην αρχή ήταν χρέπι, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αγγελόπουλος.

Ο Αγγελόπουλος για το κλειστό των Λιοσίων: «Παραλάβαμε ένα χρέπι, μέχρι την άνοιξη του 2025 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλη επένδυση με θεματικά πάρκα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:59 - 01.06.2024

Ο Αγγελόπουλος για το κλειστό των Λιοσίων: «Παραλάβαμε ένα χρέπι, μέχρι την άνοιξη του 2025 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλη επένδυση με θεματικά πάρκα»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα της καθημερινότητας της ΑΕΚ Betsson και έκανε εκτενή αναφορά στο κλειστό των Λιοσίων, στο πώς η ομάδα έφτασε σε αυτό αλλά και στην επόμενη μέρα.

Και τώρα θα πάρει νέα μορφή και θα μοιάζει με έναν μοναδικό προορισμό όχι μόνο για φίλους του μπάσκετ, αλλά και για τον απλό κόσμο.

Ο Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε και το θέμα «συμπαίκτη», όπως και το ενδεχόμενο εμπλοκής Μελισσανίδη στην ΚΑΕ. Η φήμη αυτή κυκλοφορούσε για πολύ καιρό στα πέριξ, όμως ήτα μόνο αυτό: φήμη.

Επιπλέον. δόθηκε το στίγμα της επόμενης μέρας. Όχι μόνο με την επικείμενη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα, για την οποία ο Αγγελόπουλος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου, αλλά και για την στελέχωση της ομάδας. Ο ελληνικός κορμός βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, την ίδια ώρα που και η παραμονή Κουζμίνσκας είναι στην ημερήσια διάταξη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είπε πως η τελική απόφαση για παραμονή του Λιθουανού ανήκει στον προπονητή, όμως την ίδια ώρα και ο Σάκοτα έχει ανάψει «πράσινο» για την παραμονή του Λιθουανού.

Από τον κορωνοϊό η ΑΕΚ Betsson ταλαιπωρήθηκε πολύ, όπως και ο ίδιος ο Αγγελόπουλος. Τώρα όμως έχει φτάσει στην άκρη του τούνελ και η επόμενη μέρα μοιάζει να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, κάτι που τόνισε και ο ίδιος. Η συνέντευξη αυτή έδωσε ένα σημαντικό στίγμα σκέψεων, με την επόμενη μέρα να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κυρίως για τις κινήσεις που ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ γύρω από την ομάδα.

Οι επόμενες μέρες, όπως και όλο το καλοκαίρι, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, θα είναι πολύ έντονες και θα υπάρξουν οι εξελίξεις που θα δείξουν του λόγου το αληθές.