Για σένα ΠΑΟ καμαρώνει όλη η γη!

Για σένα ΠΑΟ καμαρώνει όλη η γη!

Ηλίας Λαλιώτης 08:33 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 29.05.2024

«Τι ζούμε ρε;»: Η ερώτηση που έγινε viral σε Βερολίνο και Ελλάδα και έχει μόνο μία απάντηση. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Ο Παναθηναϊκός είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Ο Παναθηναϊκός είναι Επτάστερος! Και έχει κάνει όλη την Ελλάδα να αναρωτιέται: «Τι ζούμε ρε παιδιά;»

Πραγματικά δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες φορές άκουσα αυτή την ερώτηση τα δύο τελευταία 24ωρα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές βγήκαν από το δικό μου στόμα αυτές οι λέξεις, βιώνοντας από κοντά τον συγκλονιστικό θρίαμβο του Βερολίνου.

Βλέποντας παίκτες, προπονητές, φιλάθλους να κλαίνε δίπλα μου στην Uber Arena. Δάκρυα χαράς, υπερηφάνειας, δάκρυα λύτρωσης για τα 13 χρόνια που χρειάστηκε να περάσουν για να ραφτεί και πάλι ένα αστέρι στην πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης με 7 στους 7 τελικούς EuroLeague (κι έναν χαμένο στη Σουπρολίγκα).

Ήταν πολλά τα 13 χρόνια για τον γίγαντα Παναθηναϊκό. Ήταν όμως λίγοι οι μήνες που χρειάστηκε για να επιστρέψει στον θρόνο του. Να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Με μια πορεία σαν παραμύθι. Ένα θαύμα που μπορούσε να το πετύχει μόνο μια ομάδα με αυτό το DNA. Μια ομάδα που στο αίμα της κυλά η επιτυχία. Μια ομάδα που την καμαρώνει όλη η γη. Μια ομάδα που φέρει την βαριά υπογραφή του ονόματος Γιαννακόπουλος.

Ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας πρόσφεραν στον ελληνικό αθλητισμό και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού τον ουρανό με τα αστέρια και ο Δημήτρης συνεχίζει επάξια το έργο τους. Προσθέτει χρυσές σελίδες στην ιστορία και την κληρονομιά που κουβαλά στους ώμους του.

Πώς, λοιπόν, να μην αναρωτιούνται όλοι... «Τι ζούμε ρε παιδιά;». Μια ατάκα που έγινε viral από το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου, όταν ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το φετινό του θαύμα. Όταν ο Κώστας Σλούκας και ο Εργκίν Αταμάν σήκωσαν την κούπα στον ουρανό του Βερολίνου. Αυτή την ατάκα μονολογούσε και ο MVP του Final 4 κάθε λίγο... Στο γήπεδο, στο αεροδρόμιο και λίγο μετά κατά την άφιξη των θριαμβευτών στην Ελλάδα...

Όταν όλη η Αθήνα υποδέχθηκε τα παιδιά της και την ομάδα της! Και την υποδέχθηκε μεγαλοπρεπέστατα! Χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους εκστασιασμένοι για το νέο έπος που βιώνουν. Με τελικό προορισμό το ΟΑΚΑ κι ένα ξέφρενο πάρτι για το 7ο ευρωπαϊκό!

17:15 - 27.05.2024

Παναθηναϊκός: Η πορεία του λεωφορείου των πρωταθλητών που περνά μέσα από... πράσινη λαοθάλασσα φιλάθλων

H εντυπωσιακή διαδρομή των πρωταθλητών Ευρώπης από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το ΟΑΚΑ, πάνω σε ένα καμπριολέ πούλμαν. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τους πανηγυρισμούς εντός των συνόρων...

Δίνοντας και την απάντηση στο μεγάλο ερώτημα... Αυτό που ζούμε είναι μοναδικές, ιστορικές στιγμές που μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να τις χαρίσει στον κόσμο του και όλη την πράσινη οικογένεια.