Κλείσε τον ΠΑΟΚ στην καρδιά κι όλα θα πάνε καλά

Κλείσε τον ΠΑΟΚ στην καρδιά κι όλα θα πάνε καλά

Μάνος Τσαλγατίδης 08:41 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 29.05.2024

O Mάνος Τσαλγατίδης γράφει για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, κόντρα σε μια ομάδα που πριν λίγες ημέρες πήγε στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης αποκλείοντας ομάδα από την Premier League. O Λουτσέσκου πλέον το έχει... δει αλλιώς το έργο. Δεν τον νοιάζει τόσο το όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου όλη τη σεζόν ήταν έτοιμος να... πεθάνει με τις ιδέες του. Ωστόσο, πλέον είναι αποφασισμένος και διατεθειμένος να τις τσαλακώσει προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Ποιος είναι αυτός; Το πρωτάθλημα να έρθει σε ασπρόμαυρα χέρια!

Οι «ασπρόμαυροι» κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της 12ης του Μάη, μου θύμισαν την ομάδα του αήττητου νταμπλ. Πάθος, ένταση και πανηγυρισμοί μέχρι και σε κερδισμένα πλάγια! Το μάτι πλέον γυαλίζει ξανά και γυαλίζει στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Θα το παραδεχθώ πως αυτή η ομάδα με διέψευσε. Μετά την ισοπαλία με τη Λαμία θεωρούσα σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να επιστρέψει ξανά. Κι όμως! Κόντρα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό το έκανε με το πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Ο ΠΑΟΚ χτύπησε τον Ολυμπιακό εκεί που όλη τη χρονιά έδειχνε να μην μπορούσε. Στην ταχύτητα, την ένταση και τους ανοιχτούς χώρους. Πραγματικά εντυπωσιακός ο Κουλιεράκης και τρομεροί οι Αντρίγια, Σάστρε, Μεϊτε, Τάισον και Μπράντον.

Το πιο σημαντικό που θέλω να πω είναι πως όλοι όσοι υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσουν τον Δικέφαλο στην καρδιά και όλα θα πάνε καλα. Ο οργανισμός πρέπει να είναι μια γροθιά. Αυτή τη στιγμή οι ασπρόμαυροι πάνε να παίξουν δύο τελικούς κόντρα στους αντιπάλους του, το κράτος, τη διαιτησία και το μεγάλο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε τρία παραπάνω λάικ θα σας σώσουν, ούτε πέντε σχόλια τύπου μπράβο καλά τα λες.

Πάρτε όλοι παράδειγμα από την Τούμπα. Είναι πραγματικά ζηλευτή η ατμόσφαιρα της. Ο όρος τοξικότητα, γκρίνια και κατηγορώ δεν υπάρχουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ακόμα και αυτοί που τα έχουν όλα αυτά όταν μπαίνουν στο γήπεδο το ξεχνάνε. Ο Δικέφαλος πάει σε δύο must win παιχνίδια και πρέπει όλο οργανισμός να τον σπρώξει προς τον μεγάλο στόχο. Το πρωτάθλημα.