Ο Κώστας Σλούκας βρήκε σεβασμό στον Παναθηναϊκό και μαζί το χαμόγελό του

Ο Κώστας Σλούκας βρήκε σεβασμό στον Παναθηναϊκό και μαζί το χαμόγελό του

Ηλίας Λαλιώτης 09:48 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 14.08.2024

Το χαμόγελο του Κώστα Σλούκα μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έχει γίνει... viral και υπάρχει εξήγηση για αυτό.

Αν πρέπει να ξεχωρίσεις μια μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι στη EuroLeague δεν χρειάζεται να το σκεφτείς και πολύ... Μπορεί τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ να άφησαν το NBA και να επέστρεψαν στην Ευρώπη (στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο και στη Μπαρτσελόνα ο Βίλι), αλλά η «μετακόμιση» του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον «αιώνιο» αντίπαλο συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη στην Ευρώπη.

Κάτι απολύτως λογικό αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους playmaker της διοργάνωσης, αλλά και πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη αυτού του επιπέδου να αλλάξει απευθείας «στρατόπεδο» από τη μια ομάδα στην άλλη.

Ο 33χρονος γκαρντ, μάλιστα, έχει δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του. Ήταν ο πρώτος που μέσα στον Ιούλιο ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτός που -μαζί με τον Μαντζούκα- άνοιξε τον χορό των καθιερωμένων εξετάσεων και εργομετρικών πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Δείχνει με κάθε τρόπο πως ανυπομονεί για τη νέα σεζόν, η οποία μάλιστα ξεκινά -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- και με ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αυτό όμως που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από σχεδόν όλους είναι η... διάθεση του Κώστα Σλούκα. Από την πρώτη στιγμή των υπογραφών και τις φωτογραφίες που τράβηξε, αλλά ακόμα περισσότερο τώρα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, το πρόσωπο του Έλληνα άσου δεν είναι υπερβολή να πούμε πως... λάμπει! Το χαμόγελό του σε πολλές από τις φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικό και σχολιάζεται.

Φανερώνει πως η ψυχολογία του είναι αλλαγμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Δεν είναι κρυφά τα προβλήματα που είχε στον Ολυμπιακό και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει, άλλωστε.

Όπως είπε και ο ίδιος στο πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο σεβασμός είναι αυτός που κάνει τη διαφορά για τον ίδιο. Τον βρήκε στο Τριφύλλι από όλους (ομάδα και κόσμο) και μαζί βρήκε και το χαμόγελό του.

«Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά. Ετσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι σε κάθε άποφαση και βήμα στη ζωή μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας του Παναθηναικού για την θερμή υποδοχή, την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να ανταποδώσω», είχε αναφέρει στα social media, έχοντας φωτογραφία μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πλέον, αυτό που μένει, είναι να βγάλει και στο παρκέ αυτή τη διάθεση ο... ανανεωμένος Κώστας Σλούκας και να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή.