Το πρωτάθλημα στα χέρια τους, ο Ολυμπιακός για την πάρτη του

Ολυμπιακός

i

© Intime

Το πρωτάθλημα στα χέρια τους, ο Ολυμπιακός για την πάρτη του

Red Duckling 16:46 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 14.08.2024

Ο Red Duckling γράφει για την παραφιλολογία των ματς του Ολυμπιακού με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που έφτασε μέχρι πρώην πρωθυπουργούς.

Το ακούς συνέχεια αριστερά και δεξιά. Τα ακούς από φίλους, από γνωστούς, στη δουλειά, παντού. Το άκουσες και από τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα". Ναυάγησε που ναυάγησε φέτος η ομάδα, ψάχνουν να τις φορτώσουν και την τύχη του πρωταθλητή για να πουν "ορίστε το έδωσε στον/στην...».

Προσωπικά αδιαφορώ ποιος θα το πάρει. Έχω μάθει να βλέπω τον Ολυμπιακό διεκδικητή του τίτλου και σχεδόν πάντα πρωταθλητή. Τρίτες, τέταρτες, πέμπτες θέσεις το ίδιο μου κάνουν. Επίσης δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος κατά πόσο αυτός ο Ολυμπιακός σε αυτό το σημείο μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στα προσεχή ντέρμπι.

Τσίπρας για το πρωτάθλημα: «Είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ποιος θα το πάρει» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:47 - 02.05.2023

Τσίπρας για το πρωτάθλημα: «Είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ποιος θα το πάρει» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Ωστόσο θέλω να δώσει ό,τι έχει απομείνει στο φινάλε, παίζοντας για την πάρτη του, για την ιστορία του, για το όνομά του. Θέλω να μην δω αδιάφορους και μπλαζέ παίκτες όπως στο «Βικελίδης». Να μην βγει μετά ο κάθε Τσίπρας να δείχνει με το δάχτυλο «το έδωσε...».

Γιατί όλοι τον Ολυμπιακό θέλουν να χτυπήσουν ακόμα και όταν είναι στα κάτω του. Ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λεωφόρο αύριο, ο Άρης και με τους δύο αλλά όλοι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. Δεν τους αρκεί που έμεινε εκτός τίτλου, θέλουν να του φορτώσουν και ρετσινιές, να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Γι' αυτό λοιπόν, Ολυμπιακέ παίξε για την πάρτη σου. Και αν χάσεις, να συμβεί γιατί ήταν καλύτερος ο αντίπαλος, πέταγε αετό ο Variστας, ήσουν άτυχος, ήταν ανάδρομος ο Ερμής. Δεν μ' ενδιαφέρει.

Παίξτε απλά για την πάρτη μας!