Μια ευκαιρία που πρέπει να την αρπάξουν όλοι...

Μια ευκαιρία που πρέπει να την αρπάξουν όλοι...

Ηλίας Λαλιώτης 21:35 - 02.06.2024

Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός και η τρίτη καλύτερη, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στους τελικούς και είναι στο χέρι όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να απολαύσουμε αγώνες που θα κριθούν από τους πρωταγωνιστές εντός παρκέ. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη... Οι «πράσινοι» πέτυχαν στο Αλεξάνδρειο το αρχικό ζητούμενο της νίκης-πρόκρισης στους τελικούς της Basket League, αλλά κι αυτό που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη. Να επιστρέψουν δηλαδή όλοι οι παίκτες στην Αθήνα υγιείς ενόψει των μαχών με τον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό πως η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βασίζεται στην επιθετική της άμυνα, ωστόσο, υπήρχαν στιγμές που οι παίκτες του στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τα κορμιά και την ποιότητα των Πρωταθλητών Ευρώπης έπαιζαν υπέρ του δέοντος σκληρά. Ο Εργκίν Αταμάν θεώρησε πως οι διαιτητές δεν έκαναν ό,τι έπρεπε για να ελέγξουν την κατάσταση και ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας συνεχώς πως «αυτό δεν είναι μπάσκετ».

Έξαλλος ο Αταμάν στο «Αλεξάνδρειο» - «Αυτό δεν είναι μπάσκετ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:50 - 02.06.2024

Έξαλλος ο Αταμάν στο «Αλεξάνδρειο» - «Αυτό δεν είναι μπάσκετ»

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν τρελαμένος με το σκληρό παιχνίδι του Άρη στο πρώτο ημίχρονο και έλεγε συνέχεια σε έξαλλη κατάσταση προς τους διαιτητές και τους συνεργάτες πως «αυτό δεν είναι μπάσκετ».

Το θετικό για τους «πράσινους» είναι πως έβγαλαν αντίδραση στο παρκέ και έφτασαν με άνεση στη νίκη, δείχνοντας να αφήνουν πίσω τους τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της EuroLeague και να ετοιμάζονται ώστε να επιστρέψουν στον θρόνο τους και στην Ελλάδα.

Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ και να κάνει ένα βήμα μπροστά. Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός και η τρίτη καλύτερη, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στους τελικούς και είναι στο χέρι όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να απολαύσουμε αγώνες που θα κριθούν από τους πρωταγωνιστές εντός παρκέ, χωρίς μεγάλες εντάσεις και τοξικές καταστάσεις.

19:54 - 02.06.2024

Τα highlights του Άρης - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του Άρη με 80-65 και πέρασε στους τελικούς της Stoiximan Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει ήδη την αρχή στέλνοντας ανάλογο μήνυμα εδώ και μερικές ημέρες. Ευχή όλων είναι να ακολουθήσουν άπαντες το ίδιο παράδειγμα και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσει ο καλύτερος. Από τους παράγοντες των ομάδων, ως τους προπονητές, τους παίκτες, τους φιλάθλους και φυσικά τους διαιτητές.

ΥΓ1. Οι εικόνες με τον κόσμο του Άρη, κυρίως παιδιά, να περιμένουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης έξω από τα αποδυτήρια για να βγουν μια φωτογραφία μαζί τους είναι αυτές που θέλουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερο στα ελληνικά γήπεδα.

ΥΓ2. Το «κόψιμο» του Βιλντόζα στα δύο ματς με τον Άρη, νομίζω πως μας προετοιμάζομουν για τις σκέψεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει των τελικών με τον Ολυμπιακό. Εκτός κάποιου απροόπτου νομίζω πως ο Αργεντινός θα είναι αυτός που θα μείνει εκτός σε πρώτη φάση από τον Τούρκο τεχνικό, δεδομένης και της αγωνιστικής ανόδου που παρουσιάζει ο Μπαλτσερόφσκι, σε συνδυασμό με την απουσία του Φαλ.