Τα «καμπανάκια» και το γκολ του Ολυμπιακού που... πέρυσι δεν θα μετρούσε ποτέ!

Τα «καμπανάκια» και το γκολ του Ολυμπιακού που... πέρυσι δεν θα μετρούσε ποτέ!

Red Duckling 15:54 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 27.08.2024

O Red Duckling γράφει τα συμπεράσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Τα "απέφυγε τις παγίδες του Αυγούστου" και "σημασία έχει το τρίποντο" και "δείτε τι έπαθαν οι άλλοι" και όλα αυτά τα παρόμοια τα ακούω. Άλλωστε πρώτος τα χρησιμοποίησα μετά το ματς με τον Βόλο: “Κρατάμε το αποτέλεσμα”. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δούμε τα καμπανάκια που χτύπησαν ήδη και μάλιστα πολύ δυνατά. Και είναι και ολοφάνερα νομίζω. Δεν πρόκειται να διαβάσετε παρακάτω για την ανακάλυψη του αιώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στη δημιουργία. Και θα έχει απέναντι στους Βόλους και τις Καλλιθέeς που θα συναντήσει ένα σωρό μέσα στη σεζόν. Γιατί πολύ απλά δεν έχει δημιουργικά χαφ. Δύο βασικά γρανάζια από πέρσι λείπουν (Φορτούνης, Όρτα) και φυσικά το νούμερο ένα όπλο στα άκρα, ο Ντανιέλ.

Δεν ξέρω πόσοι από τους παραπάνω θα επιστρέψουν, αλλά σίγουρα χρειάζονται τρεις παίκτες, όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. Προφανώς ανησυχώ και ανασταλτικά στο κέντρο καθώς για την ώρα no Εσε, no party. Και φάνηκε ξεκάθαρα όταν βγήκε χθες. Ενώ δεν μπορώ να φανταστώ και ότι θα βγει όλη η σεζόν με τον Ορτέγκα.

Γενικά με προβληματίζει το μικρό ρόστερ που φαίνεται να θέλει ο Μεντί. Η χρονιά είναι τεράστια με 8 σίγουρα παιχνίδια στον όμιλο του Europa, υψηλής έντασης και δυσκολίας που θα κρατήσουν έως τέλη Γενάρη! Δεν γίνεται να βασιστείς σε 14-15 ενδεκαδάτους παίκτες συν τους μικρούς. Τραυματισμοί, κάρτες και ντεφορμάρισμα είναι πράγματα που τα συναντάς μέσα στη σεζόν.

Και θέλω να πιστεύω ότι τελικά θα γίνουν όλες οι κινήσεις στο φινάλε και για ποιοτική αλλά και για ποσοτική ενίσχυση. Όπως το πήρε πάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και έφερε πίσω τον άνθρωπο με τον οποίο ανέβηκε αυτόματα το επίπεδο του κέντρου της άμυνας, φτάνοντας σε αυτό της ομάδας που σήκωσε το ευρωπαϊκό!

YΓ: Πέρσι το ματς θα τελείωνε 1-1. Όπως τελείωσε χωρίς νικητή στον Βόλο, όπως παραλίγο να τελείωσε και χωρίς διπλό το ματς με την Κηφισιά. Πέρσι αυτό το γκολ δεν θα μετρούσε ποτέ.

Θα τραβούσαν τις γραμμές ακριβώς όπως ήθελαν για να βγει οφσάιντ. Χθες ευτυχώς τραβήχθηκαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Όποιος αμφιβάλλει και δεν το κάνει για να φωνάξει και να δημιουργήσει κλίμα, μπορώ να του συστήσω οφθαλμίατρο ή μαθηματικό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!