Βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσούρη στο μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν – Στο μικροσκόπιο τρία ακόμα άτομα (vid)

Μιχάλης Κατσούρης

i

©Intime

Βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσούρη στο μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν – Στο μικροσκόπιο τρία ακόμα άτομα (vid)

Sportal newsroom 21:14 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 14.08.2024

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο του Mega στο μαχαίρι ενός Κροάτη χούλιγκαν εντοπίστηκε αίμα που ανήκει στον δολοφονονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Σημαντική εξέλιξη στην έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράση που δολοφόνησε τον οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 29χρονος οπαδός της Ένωσης έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδια παραμονή του αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκε, λοιπόν, στο δελτίο του Mega, σε ένα κατασχεθέν μαχαίρι που φέρεται να ανήκει σε Κροάτη χούλιγκαν, εντοπίστηκε σταγόνα αίμα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή. Στο ρεπορτάζ τονίζεται, πάντως, ότι υπάρχει κάτι που δυσχεραίνει την έρευνα. Στο ίδιο μαχαίρι, έχουν βρεθεί δείγματα DNA κι άλλου ανθρώπου, συνεπώς δεν μπορεί να διασταυρωθεί η αλληλουχία γεγονότων και να οδηγήσει στο πρόσωπο στο οποίο θα πρέπει να αποδοθούν κατηγορίες.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, σημαντικά στοιχεία προκύπτουν από την εξέταση άλλου ανθρώπου που συνελήφθη αρχικά για την υπόθεση. αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Φέρεται, συγκεκριμένα, να έχουν βρεθεί στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία όπως έγραφαν «γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη».

Η αστυνομία ερευνά το θέμα κι αν η πληροφορία επαληθευτεί, τότε δεδομένα αυτά τα τρία πρόσωπα θα κληθούν από τις αρχές για να δώσουν εξηγήσεις και πληροφορίες στην ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Παρακολουθήστε όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο του Mega: