Sunel: Με τι ασχολείται η εταιρεία η οποία έδωσε το όνομά της στο γήπεδο της ΑΕΚ
i

© Intime

Sunel: Με τι ασχολείται η εταιρεία η οποία έδωσε το όνομά της στο γήπεδο της ΑΕΚ

Ευτυχία Οικονομίδου 18:16 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 17.09.2024

Το όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ Betsson αλλάζει, όπως ανακοίνωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε και θα πάρει εκείνο της εταιρείας - κολοσσού «Sunel».

Η Τρίτη 17 Σεπτέμβρη είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την ΑΕΚ Betsson, καθώς ο διοικητικός της ηγέτης, Μάκης Αγγελόπουλος, προχώρησε σε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» ανακοίνωσε το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το Olympic Hall θα πάρει το όνομα της εταιρίας Sunel, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τα επόμενα πέντε χρόνια, με προοπτική ανανέωσης για τα επόμενα πέντε χρόνια και κάπως έτσι χωρίς αμφισβήτηση η ΑΕΚ Betsson μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Ποια είναι όμως η εταιρεία Sunel που θα δώσει το όνομά της στο γήπεδο της Ένωσης και σε ποιον τομέα δραστηριοποιείται;

Η SUNEL GROUP ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στον χώρο των φωτοβολταϊκών έργων. Συγκεκριμένα, είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος κατασκευαστής και προγραμματιστής EPC για έργα ηλιακής ενέργειας με περιφερειακά γραφεία σε 11 χώρες ανάμεσά τους η Ισπανία, η Ιταλία, το Μαλάουι, το Ντουμπάϊ, η Κύπρος και η Ελλάδα.

Η SUNEL έχει αναπτύξει, κατασκευάσει και συντηρήσει περισσότερα από 500 φωτοβολταϊκά έργα σε τρεις ηπείρους, συνολικής ισχύος άνω των 2.000 μεγαβάτ και έχει ήδη στα πλάνα της να ολοκληρώσει νέα έργα μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά και να επεκταθεί σε καινούργιες αγορές ανάμεσά τους και οι ΗΠΑ, Λατινική Αμερική και η Αυστραλία.

Ο Αγγελόπουλος παρουσίασε το μεγάλο deal με την Sunel για το Olympic Hall της Φυλής: «Συμφωνία για πέντε χρόνια»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:25 - 17.09.2024

Ο Αγγελόπουλος παρουσίασε το μεγάλο deal με την Sunel για το Olympic Hall της Φυλής: «Συμφωνία για πέντε χρόνια»

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε το νέο όνομα του Olympic Hall της Φυλής, ενώ έδωσε ατάκες για το μέλλον της ΑΕΚ Betsson.

Ο όμιλος Sunel θεωρείται ως ένας από τους πλέον γνωστούς και αξιόλογους ενεργειακούς ομίλους στον κόσμο με τεράστια ποικιλία υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων όλων των σταδίων δημιουργίας και λειτουργίας των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ενέργειας, καθώς και της εφαρμογής τεχνολογικών λύσεων για την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος. Έτσι, λοιπόν και το γήπεδο της ΑΕΚ Betsson θα γίνει μετά από αυτή τη συνεργασία πιο «πράσινο».

Η συγκεκριμένη εταιρεία εξάλλου έχει εμπειρία στον ελληνικό χώρο καθώς έχει αναλάβει μέχρι στιγμής 24 project από το 2011 έως σήμερα.

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Sunel, Κωνσταντίνος Ζιγούρας, για τη συνεργασία με την ΑΕΚ: «Την βλέπουμε μακροπρόθεσμα. Μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15 χρόνια. Έχουμε χρόνο να αναπτύξουμε τη στρατηγική μας και θέλουμε να φέρουμε το γήπεδο στην καλύτερή του κατάσταση. Σχετικά με τις επιπλέον δραστηριότητες είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να δούμε το όραμα να γίνει πραγματικότητα. Δεν είμαστε εδώ για ένα χρόνο».