Πληροφορίες στην ΕΛ. ΑΣ πως έρχονται και σήμερα Κροάτες χούλιγκανς - Έγγραφο ντοκουμέντο για έλεγχο στη Θήβα
i

©intime

Πληροφορίες στην ΕΛ. ΑΣ πως έρχονται και σήμερα Κροάτες χούλιγκανς - Έγγραφο ντοκουμέντο για έλεγχο στη Θήβα

Sportal newsroom 16:35 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.08.2024

Υπό τον φόβο πως θα έρθουν και σήμερα (19/8) Κροάτες οπαδοί, η αστυνομία έχει ζητήσει από την ασφάλεια Στερεάς Ελλάδας να κάνει ελέγχους στα διόδια της Θήβας.

Φόβο πως θα έρθουν και σήμερα (19/8) Κροάτες έχει αστυνομία. ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ έρχονται αντιμέτωπες για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την «OPAP Arena», όπως είναι λογικό είναι αρκετά υψηλά, μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει πριν από μία εβδομάδα στο γήπεδο της Ένωσης, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη

Κάπως έτσι το αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ έστειλε ένα έγγραφο στη διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο ζητούν να ψάξουν για Κροάτες οπαδούς που έχουν στόχο να έρθουν στην Αθήνα. 

Όπως παρουσιάζει το lawandorder, οι Αρχές έχουν σκοπό να κάνουν έλεγχο στα διόδια της Θήβας, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ζήτησαν από την αστυνομία, σε περίπτωση που δουν Κροάτες να τους συνοδέψουν μέχρι τον προορισμό τους

Πιο αναλυτικά στο έγγραφο με ημερομηνία 18 Αυγούστου, «Κατόπιν αυτού παρακαλούμε για αυστηρούς ελέγχους αυτών ναι συνοδεία τους μέχρι τελικού προορισμού τους, εντός της περιοχής ευθύνης σε συντρέχουσα περίπτωση».

Ένας ακόμα Έλληνας οπαδούς προστέθηκε στη λίστα των συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με τη Ντιναμό: Χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα και drone (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:25 - 19.08.2023

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με τη Ντιναμό: Χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα και drone (vid)

Οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί από την ελληνική αστυνομία ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (17/8) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή για τη σύλληψη ενός Έλληνα οπαδού που φαίνεται πως συμμετείχε στα φονικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ο εν λόγω χούλιγκαν αποτυπώθηκε από τα βίντεο που είχε στα χέρια της η αστυνομία, ενώ λέγεται πως είναι ένας από αυτούς που καθοδήγησαν τους οπαδούς της Ντιναμό στο γήπεδο της ΑΕΚ.