To app του Sportal.gr είναι εδώ: Όλη η αθλητική δράση στο χέρι σου!

To app του Sportal.gr είναι εδώ: Όλη η αθλητική δράση στο χέρι σου!

Sportal newsroom 13:02 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 26.06.2024

Το Sportal.gr παρουσιάζει τη νέα του εφαρμογή για iOS και Android, σχεδιασμένη να καλύπτει κάθε ανάγκη του πιο απαιτητικού αναγνώστη!

«Ναι, αλλά να φτιάξετε και app ε;»

Ίσως η πιο... διάσημη πρόταση-προτροπή από όλους όσοι έβαλαν και συνεχίζουν να βάζουν στην καθημερινότητά τους το Sportal.gr σε αυτό τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί! Περίπου 2 εκατ. μοναδικοί χρήστες μας διαβάζουν κάθε μήνα και ζητούσαν επιτακτικά από εμάς μια εφαρμογή.

Κι εμείς χατίρια δεν χαλάμε.

Το αποφασίσαμε λοιπόν και το μεγάλο βήμα έγινε! Πλέον όλοι εσείς που έχετε πάθος με τον αθλητισμό μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα, εύκολα και γρήγορα, από την οθόνη του κινητού σας!

Πάτα εδώ για να κατεβάσεις το app στο Google Play
Πάτα εδώ για να κατεβάσεις το app στο App Store

Μέσα από το δωρεάν app του Sportal.gr, μπορείτε να ενημερώνεστε γρήγορα, εύκολα και ποιοτικά για όλα τα τελευταία αθλητικά νέα και highlights των κορυφαίων αγώνων, στατιστικά, αναλύσεις, live blogs και πολλά άλλα.

Το user experience βρισκόταν εξ αρχής σε πρώτο πλάνο και για αυτό φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα app εξελιγμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πιο απαιτητικού αναγνώστη.

Sportal.gr app

Πάμε να δούμε λοιπόν τι προσφέρει αναλυτικά το νέο app του Sportal.gr

- Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο! Ρεπορτάζ, αναλύσεις, αφιερώματα και απόψεις, όλα βρίσκονται εδώ.
- Videos highlights, virals & live shows: Στην εφαρμογή μας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα στιγμιότυπα από τους κορυφαίους αγώνες μέσω των video highlights, τις εξειδικευμένες εκπομπές από το στούντιο μας με τα Sportal Originals και φυσικά κάθε λογής viral video από όλο τον κόσμο.
- Βαθμολογίες, στατιστικά, data ομάδων ή παικτών και αποτελέσματα αγώνων είναι πάντα στη διάθεσή σας μέσω των widgets.
- Live Blogs για να ζείτε την ένταση των αγώνων με play by play, σχολιασμό, video και φωτογραφίες και να μην χάνετε στιγμή των αγώνων.
- Push notifications, ώστε να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις έκτακτες ειδήσεις. Αν μάλιστα σας ενδιαφέρει περισσότερο μια κατηγορία/ομάδα/διοργάνωση, δεν έχετε παρά να πατήσετε το «κουδουνάκι» και θα λαμβάνετε τις αντίστοιχες ειδοποιήσεις.

Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!

Η εφαρμογή του Sportal για iOS και Android δεν θα σταματήσει να αναβαθμίζεται. Το layout και το εύχρηστο μενού της έχει δημιουργηθεί για να απευθύνεται στους χρήστες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Όλους εσάς!

Το δικό σας feedback, οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις σας είναι λοιπόν απαραίτητα για εμάς, ώστε να βελτιώσουμε κι άλλο τις υπηρεσίες μας. Στείλτε μας mail στο [email protected] ή εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των social media. Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας ιδέες, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Με το Sportal.gr, το πάθος για τον αθλητισμό γίνεται ψηφιακή εμπειρία. Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του Sportal.gr για να έχεις όλη την δράση στο χέρι σου!