Αθλήτρια στίβου κλέβει συνεχώς και ο πατέρας της προσπαθεί να τη σώσει

Αθλήτρια στίβου κλέβει συνεχώς και ο πατέρας της προσπαθεί να τη σώσει

Sportal newsroom 14:55 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 22.06.2024

Κορυφαία αθλήτρια στίβου φαίνεται πως... λατρεύει τις κλοπές, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να βρίσκεται σε απόγνωση προσπαθώντας να σώσει την 22χρονη κόρη του.

Μανία με τις κλοπές έχει μία 22χρονη αθλήτρια από τον Βόλο, η οποία είναι γνωστή στις αρχές για τις ποινικές πράξεις της. Σύμφωνα με το gegonota.news, η κορυφαία αθλήτρια στίβου έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές από την Ελληνική Αστυνομία.

Η ίδια είναι σεσημασμένη τόσο για κλοπές προϊόντων όσο και για μεγάλα χρηματικά ποσά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως την Παρασκευή (21/6) δικάστηκε στον Βόλο για κλοπή δυο καλλυντικών προϊόντων περιποίησης αξίας 160 ευρώ. Η μεγαλύτερη κλοπή, ωστόσο, που έχει πραγματοποιήσει έλαβε χώρα στο Ελ. Βενιζέλος, όταν και πήρε από ταμείο καταστήματος το ποσό των 5.000 ευρώ.

Αυτό που δεν υπολόγισε είναι πως το εν λόγω σκηνικό το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, με αποτέλεσμα η ίδια τελικά να συλληφθεί. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για κλοπές στον Βόλο, στη Λάρισα, στα Χανιά, στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο και στην Καλλιθέα και χθες καταδικάστηκε σε 12 μήνες με αναστολή έκτισης ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Η όλη κατάσταση έχει οδηγήσει σε απόγνωση τον πατέρα της, ο οποίος παλεύει συνεχώς να τη σώσει από τις κακές της συνήθειες. Ο ίδιος κατέθεσε πως προσπαθεί συνεχώς να τη φέρει στον ίσιο δρόμο και πως θέλει να τη βοηθήσει να ξεφύγει από τον εθισμό που έχει στις κλοπές.

Tags: