Δραματικό μήνυμα Μπέου μέσα από το αυτοκίνητο: «Αν μένετε σε ισόγειο, να πάτε σε ορόφους! Σας εκλιπαρώ!» (vid)

Δραματικό μήνυμα Μπέου μέσα από το αυτοκίνητο: «Αν μένετε σε ισόγειο, να πάτε σε ορόφους! Σας εκλιπαρώ!» (vid)

Sportal newsroom 23:05 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 14.08.2024

Η κακοκαιρία Elias σαρώνει τοn Βόλο και ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται από το πρωί επί ποδός, απευθύνοντας έκκληση στους Βολιώτες.

Σαρώνει τον Βόλο η κακοκαιρία Elias! Σπίτια και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει, καθώς επίσης και το νοσοκομείο της πόλης, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών.

Ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται από το πρωί επί ποδός σε διάφορα σημεία της πόλης μαζί με συνεργεία και μέσα από το αυτοκίνητο έστειλε ένα δραματικό μήνυμα, απευθύνοντας έκκληση στους Βολιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρών αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. 

Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δε μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Tags: