Βίντεο: «Ο Αυγενάκης εν εξάλλω απειλεί, φωνάζει και κλωτσάει καρέκλες»

Λευτέρης Αυγενάκης

i

© Intime

Βίντεο: «Ο Αυγενάκης εν εξάλλω απειλεί, φωνάζει και κλωτσάει καρέκλες»

Sportal newsroom 16:42 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:20 - 06.07.2024

Ο εργαζόμενος ανέφερε μεταξύ άλλων για το συμβάν και τον πρώην υπουργό: «Ήταν εκτός εαυτού. Με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Απόσπασμα από τη μήνυση του 22χρονου υπαλλήλου του αεροδρομίου σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη για τη βιαιοπραγία του βουλευτή σε βάρος του δημοσιοποίησε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!
SPORTAL ORIGINALS

00:43 - 06.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Παρασκευής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο εργαζόμενος ανέφερε μεταξύ άλλων για το συμβάν και τον πρώην υπουργό: «Ήταν εκτός εαυτού. Με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Ο 22χρονος υπάλληλος εταιρείας στο αεροδρόμιο της Αθήνας υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Αυγενάκης: Τα υπό διερεύνηση αδικήματα

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι:

  • Βία κατά υπάλληλου.

  • Διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης.

  • Παράνομη βία.

  • Φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημμογλίδου, είπε στον ΑΝΤ1 ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ενημέρωσαν τον υπάλληλο για τη δυνατότητά του να υποβάλει μήνυση.

«Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός υπαλλήλου του αεροδρομίου και ενός βουλευτή», πρόσθεσε η ίδια.

Όπως είπε, οι αστυνομικοί άκουσαν τον υπάλληλο και τον ρώτησαν αν θέλει να του υποβάλει μήνυση.

«Κανένας αστυνομικός δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο στην αναφορά του», σημείωσε είπε η Κωνσταντία Δημμογλίδου, για τις καταγγελίες ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτόξευσε απειλές μετά το περιστατικό.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπήρξε αναφορά για ασυλία από την πλευρά του βουλευτή.

Μαρτυρίες για Αυγενάκη

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ) είπε στον ΑΝΤ1 ότι η εταιρεία πιθανώς να δέχτηκε πιέσεις για να μην αποκαλύψει απευθείας το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως είπαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το περιστατικό διήρκεσε 7 λεπτά. «Καλό είναι να δουν όλο το υλικό, καθώς αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους, ο ίδιος τόνισε ότι μετά το συμβάν, εντάθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να «μην διαρρεύσει περαιτέρω οπτικοακουστικό υλικό».

«Βγαίνει έξω από τον γκισέ μετά το περιστατικό και εν εξάλλω απειλεί φωνάζει και κλωτσάει καρέκλες», πρόσθεσε ο ίδιος για τον Λευτέρη Αυγενάκη, σύμφωνα με όσα του περιέγραψαν υπάλληλοι που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Πηγή: Reader.gr