Βίντεο με τα πρώτα λεπτά της επίθεσης στον Μιχάλη «ξεσκονίζουν» οι Αρχές - Θα κληθούν για εξηγήσεις και οπαδοί της ΑΕΚ

Επεισόδια έξω από την OPAP Arena

i

PrtScr

Βίντεο με τα πρώτα λεπτά της επίθεσης στον Μιχάλη «ξεσκονίζουν» οι Αρχές - Θα κληθούν για εξηγήσεις και οπαδοί της ΑΕΚ

Sportal newsroom 13:09 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν νέα βίντεο από τα πρώτα λεπτά της επίθεσης στον Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Newsit.gr η Αστυνομία έχει ξεκινήσει νέο κύκλο ταυτοποιήσεων εμπλεκομένων προσώπων στην αιματηρή επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς έξω από την «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Οπως αναφέρεται θα κληθούν για εξηγήσεις και οπαδοί της ΑΕΚ που φέρεται να ενεπλάκησαν σε «μάχες» με τους χούλιγκανς κατά τα αιματηρά επεισόδια.

Οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή βίντεο κι εκτιμούν ότι αποτυπώνουν ακόμα και τη στιγμή που ο Μιχάλης Κατσούρης δέχεται τη θανατηφόρα μαχαιριά στο μπράτσο. Τα συγκεκριμένο βίντεο που έχουν φτάσει στις Αρχές αποτυπώνουν τα πρώτα λεπτά της επίθεσης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, τη μοιραία νύχτα της 7ης Αυγούστου και φαίνονται άτομα που έχουν ενεργή ανάμειξη σε μάχες σώμα με σώμα.

Στα πλάνα φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης να δέχεται επίθεση από τους Κροάτες χούλιγκανς και να προσπαθεί να απομακρυνθεί. Οπως επίσης στα βίντεο δείχνουν χούλιγκανς με ξύλα στα χέρια να χτυπούν τον 29χρονο, ενώ γύρω του κινούνται και άλλα άτομα, τα οποία οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν.

Οι ελληνικές Αρχές φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον 10 Κροατών χούλιγκανς, τουλάχιστον 10-15 που δηλώνουν οπαδοί του Παναθηναϊκού και περίπου 5-10 ατόμων που ήταν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και ενεπλάκησαν στις μάχες με το τάγμα των κουκουλοφόρων οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.