Απόφαση-σταθμός για την συνδρομητική τηλεόραση: Κοινό αθλητικό περιεχόμενο από COSMOTE TV και NOVA

Απόφαση-σταθμός για την συνδρομητική τηλεόραση: Κοινό αθλητικό περιεχόμενο από COSMOTE TV και NOVA

Sportal newsroom 13:28 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 16.07.2024

Συμφωνία που αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα, πρόκειται να ανακοινώσουν -πιθανότατα- εντός της ημέρας COSMOTE TV και NOVA.

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr, Cosmote TV και Nova συμφώνησαν στην παροχή κοινού αθλητικού περιεχομένου! Πώς δηλαδή; Οι συνδρομητές της μιας πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και το αθλητικό περιεχόμενο της άλλης με μια μικρή προσαύξηση στο πακέτο συνδρομής.

Με δεδομένο ότι οι δυο πλατφόρμες μοιράζονται τα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, ο συνδρομητής κάθε πλατφόρμας θα μπορεί να βλέπει πλέον τους αγώνες όλων των ομάδων, αφού το περιεχόμενο στις δύο πλατφόρμες θα είναι κοινό.

Για παράδειγμα, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ (οι οποίοι σήμερα μεταδίδονται από τη Nova) και με τη σειρά τους οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ολυμπιακού (οι οποίοι μεταδίδονται σήμερα από την Cosmote TV).

Επίσης, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους αγώνες Euroleague, που σήμερα μεταδίδονται αποκλειστικά από την Nova.

Οι δύο πλατφόρμες έχουν μια συνδρομητική βάση, η οποία ξεπερνά το 1,1 εκατ. καθώς η Cosmote TV διαθέτει πάνω από 577.000 συνδρομητές, την ώρα που η Nova εμφανίζει μια βάση 432.000 συνδρομητών.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται για δύο λόγους. Και ως απάντηση στο τεράστιο πρόβλημα «πειρατείας», που μαστίζει την ελληνική τηλεοπτική αγορά, αλλά και επειδή η συνδρομητική, εν Ελλάδι, βάση έχει πιάσει… ταβάνι. Τουλάχιστον, έτσι δείχνει.

Νέες συλλήψεις για συνδρομητική «πειρατεία» - Έφοδος της Αστυνομίας στη Βόρεια Ελλάδα
SPORT+

15:13 - 05.04.2024

Νέες συλλήψεις για συνδρομητική «πειρατεία» - Έφοδος της Αστυνομίας στη Βόρεια Ελλάδα

Ένα ακόμη δυνατό χτύπημα δέχθηκε η «πειρατεία» της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά η αστυνομία έκανε έφοδο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου και προχώρησε σε συλλήψεις.