Διεθνής αθλητής συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Έσπασε τη μύτη της γυναίκας του

Αστυνομία

i

© PrtScr

Διεθνής αθλητής συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Έσπασε τη μύτη της γυναίκας του

Κώστας Τσιακλής • 13:33 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.08.2024

Ένας διεθνής αθλητής συνελήφθη στο Βόλο για ενδοοικογενειακή βία. Ο 30χρονος έσπασε τη μύτη της γυναίκας του με κουτουλιά.

Μια είδηση που προκαλεί σοκ βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας. Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ ένας αθλητής με διεθνή καριέρα συνελήφθη στο Βόλο για κακοποίηση της γυναίκας του. Μάλιστα γίνεται λόγος πως ο φερόμενος δράστης έσπασε τη μύτη της με κουτουλιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο συγκεκριμένος αθλητής βρισκόταν στο πατρικό του το βράδυ της Πέμπτης (21:30), όταν η πρώην σύζυγος του τους επισκέφθηκε με μια φίλη της για να πάρει το παιδί τους.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας ο αθλητής ξεκίνησε να τραβάει βίντεο για να αποδείξει ότι το παιδί δεν ήθελε να ακολουθήσει τη γυναίκα του. Η γυναίκα προσπάθησε να του ασποσπάσει το κινητό όμως αυτός της επιτέθηκε με το κεφάλι, σπάζοντας της τη μύτη. Μάλιστα ο ίδιος κατέθεσε και μήνυση εναντίον της για εξύβριση την ώρα που εκείνη ήταν αιμόφυρτη και πήγαινε στο νοσοκομείο.

Εκεί την πήρε η φίλη της με το αυτοκίνητο της. Οι γονείς του φερόμενου δράστη φαίνεται να μην συμφώνησαν με την πράξη αυτή του γιου τους αφού τον ρώτησαν «τι έκανες;», με τον ίδιο να απαντά «έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε». Η γυναίκα αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθεις απευθύνθηκε στην Αστυνομική Διέυθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια ο 34χρονος συνελήφθη από τις αρχές για ενδοοικογενειακή σωματική βία.

Αντιμέτωποι με ισόβια οι «12» κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη αν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:43 - 07.07.2023

Αντιμέτωποι με ισόβια οι «12» κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη αν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τους 12 κατηγορουμένους για την δολοφονία του Άλκη, κάνοντας λόγο για «παγκόσμιο πρωτοφανές δικαστικό γεγονός».

Την επόμενη μέρα η 30χρονη γυναίκα παρευρέθηκε στο Αυτόφωρο φορώντας τα ρούχα της που ήταν γεμάτα με αίμα μετά το χτύπημα του 30χρονου. Η γυναίκα δεν είχε αλλάξει ρούχα καθώς μετά τη μήνυση που δέχθηκε είχε κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Το δικαστήριο τελικά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα αφού ο 34χρονος κάλεσε δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη αφού δεν είχε κάποιον να τον εκπροσωπήσει. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τον όρο να μην πλησιάσει ο ένας τον άλλο. Το παιδί θα παραμείνει με τη μητέρα του που έχει την επιμέλεια.

Tags: