DNA του Μιχάλη Κατσούρη και οπαδού της ΑΕΚ εντοπίστηκε από τις Αρχές

Μιχάλης Κατσούρης

i

©Intime

DNA του Μιχάλη Κατσούρη και οπαδού της ΑΕΚ εντοπίστηκε από τις Αρχές

Sportal newsroom 11:39 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 14.08.2024

DNA του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη καθώς επίσης και του Έλληνα που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για καταδικαστική απόφαση που είχε για επεισόδια εντόπισαν πριν από λίγο στα εργαστήρια οι αρχές.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Επειτα από εξετάσεις προέκυψε ότι αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε σε ένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές ανήκει στο οπαδό μεγάλης ομάδας που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για οπαδικά επεισόδια.

Στο ίδιο μαχαίρι που εντοπίστηκε το γενετικό υλικό του εν λόγω άνδρα, υπήρχε και DNA του Μιχάλη Κατσούρη.

Πριν από μερικές ημέρες, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός Έλληνα, για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη. Ωστόσο, από την πλευρά του ο 35χρονος οπαδός αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία. «Ταυτόχρονα με εμένα είχαν προλάβει και τον Μιχάλη, ο οποίος έφαγε το ίδιο ξύλο με εμένα από σίδερα και ξύλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μαχαίρι δεν είδα εκείνη τη στιγμή, ούτε να τον μαχαιρώνουν αλλά εκεί γύρω υπήρχαν Κροάτες που κρατούσαν μαχαίρια. Ενώ τρώγαμε ξύλο εγώ κι ο Μιχάλης, βρήκαμε ένα κενό και πήγαμε να τους ξεφύγουμε γυρνώντας την πλάτη και ξεκινώντας να τρέχουμε».

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ισχυρίζεται πως πέταξε το μαχαίρι που κρατούσε. «Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και αν κρατούσα το μαχαίρι ενώ ο Μιχάλης βρισκόταν δίπλα μου σίγουρα δεν τον ακούμπησα. Ακουμπήσαμε μόνο χέρι με χέρι ή ώμο με ώμο», τόνισε ο ίδιος. Ο 35χρονος καταδικάστηκε το καλοκαίρι σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για τα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, το 2017.

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!