Έλληνας οπαδός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη
i

©intime

Έλληνας οπαδός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη

Sportal newsroom 14:43 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Ένας Έλληνας οπαδός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έναν Έλληνα ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή φέρεται να έχει η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για έναν σεσημασμένο οπαδό του Παναθηναϊκού που είναι ήδη γνωστός στις Αρχές

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το lawandorder, ο λόγος γίνεται για έναν οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνώριμος στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας. 

Ο 27χρονος έχει εκτίσει ήδη ποινή φυλάκισης και φέρεται να είναι εκτός φυλακών με αναστολή τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λοιπόν βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Μάλιστα βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες και οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. 

Έρευνα του δικηγορικού συλλόγου της Κροατίας για τις δηλώσεις του Κάρατζιτς για τους οπαδούς της ΑΕΚ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08:17 - 10.08.2023

Έρευνα του δικηγορικού συλλόγου της Κροατίας για τις δηλώσεις του Κάρατζιτς για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Η ανάρτηση του Ντάβοριν Κάρατζιτς, του δικηγόρου, που έχει εκπροσωπήσει μέλη των «Bad Blue Boys», για τους οπαδούς της ΑΕΚ, έφερε τις έρευνες του Κροατικού Δικηγορικού Συλλόγου.

Την ίδια ώρα τρεις εκ των 105 συλληφθέντων είναι Έλληνες. Ένας από αυτούς μάλιστα είναι επίσης γνωστός στις ελληνικές Αρχές, αφού είχε συλληφθεί ξανά το 2022. 

Αυτοί οι τρεις μάλιστα καθοδήγησαν το κομβόι των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, δείχνοντάς τους πως έπρεπε να πλησιάσουν το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν 26χρονο από το Μαρούσι με τα αρχικά Β.Θ., για έναν 27χρονο επίσης από το Μαρούσι με τα αρχικά Τ.Ι. και έναν 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη με τα Λ.Ε.