Φήμες πως ο δολοφόνος του Μιχάλη διέφυγε στο εξωτερικό - «Δεν βρέθηκε DNA των Κροατών στα μαχαίρια»

Κροάτες χούλιγκαν

i

©Intime

Φήμες πως ο δολοφόνος του Μιχάλη διέφυγε στο εξωτερικό - «Δεν βρέθηκε DNA των Κροατών στα μαχαίρια»

Κώστας Τσιακλής • 12:02 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.08.2024

Ρεπορτάζ στην Κροατία αναφέρει πως δεν βρέθηκε DNA των Κροατών στα μαχαίρια. Επίσης γίνεται λόγος πως πιθανόν ο δολοφόνος να έχει φύγει στο εξωτερικό.

Έπειτα από δύο και πλέον μήνες, ολοκληρώθηκε η εξέταση των δειγμάτων DNA που είχαν συλλέξει οι ελληνικές αρχές, σχετικά με την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ από την Κροατία (24sata.hr), ο δολοφόνος του άτυχου Μιχάλη δεν έχει βρεθεί ακόμα αφού το δείγμα DNA (που βρέθηκε στα μαχαίρια) που παρέλαβαν οι δικηγόροι υπεράσπισης δεν ταιριάζει με αυτά των Κροατών. Το ίδιο συνέβη και στα υπόλοιπα αντικείμενα που συνέλεξαν οι αρχές όπως άδεια μπουκάλια, μαχαίρια με λεπίδες οκτώ και εννέα εκατοστών. 

Επιπλέον εντοπίστηκαν και άλλα υλικά. Συγκεκριμένα βρέθηκε ένα καδρόνι με καρφιά, ένα κομμάτι ξύλου στο οποίο μάλιστα υπήρχαν και αίματα όπως και σε μια πέτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βίντεο έδειξαν πως ο δράστης δεν φορούσε γάντια. Επιπλέον το μαχαίρι του οπαδού της ΑΕΚ παραμένει ακόμα άφαντο.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή στις ελληνικές φυλακές βρίσκονται 102 Κροάτες που έλαβαν μέρος στα επεισόδια της αποφράδας μέρας. Οι ίδιοι περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης ενώ η ΕΛΑΣ ζήτησε την έκδοση εντάλματος για ακόμα 11 οπαδών που επίσης ήταν στην Αθήνα τη συγκεκριμένη μέρα. Η τύχη τους (των 11) θα εξαρτηθεί από το δικαστήριο της Κροατίας.

Το σενάριο που θέλει τον δολοφόνο να έχει διαφύγει

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για ένα σενάριο που θέλει τον δολοφόνο να έχει φύγει από τη χώρα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως μετά το επεισόδιο περίπου 12 άτομα έχουν αποχωρήσει από την Ελλάδα και μάλιστα αεροπορικώς.