Η μαρτυρία - «κλειδί» του φίλου του Μιχάλη Κατσούρη: «Ήμουν δίπλα, τον χτυπούσαν με ξύλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»

Η μαρτυρία - «κλειδί» του φίλου του Μιχάλη Κατσούρη: «Ήμουν δίπλα, τον χτυπούσαν με ξύλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»

Sportal newsroom 21:34 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.08.2024

Ο φίλος του Μιχάλη Κατσούρη που φαίνεται να ήταν δίπλα του, προχώρησε σε μια μαρτυρία «κλειδί», λέγοντας πως τον χτυπούσαν και κάποιος τον μαχαίρωσε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσούρη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται. Σήμερα (25/8) μια νέα μαρτυρία - «κλειδί» προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και έρχεται να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το μοιραίο αυτό συμβάν. 

Το βράδυ αυτό εκείνος και ο Μιχάλης έτρεχαν να ξεφύγουν από τους Κροάτες χούλιγκαν. Το αρχικό του όνομα ξεκινά από Α και είναι οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ. Εκείνα είναι τα κρίσιμα λεπτά που αυτός είναι δίπλα στον 29χρονο, φορώντας μια κόκκινη μπλούζα κι ένα κράνος. Ο ίδιος είχε πάει από μόνος του στην ανακρίτρια για να καταθέσει. 

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και ότι του επιτέθηκαν. Δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν Κροάτες στην περιοχή και τους είδαν ξαφνικά. Τόνισε δε πως το σημείο που ο Μιχάλης δολοφονήθηκε είναι τυφλό, αφού δεν υπάρχουν κάμερες και κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δράστη. 

«Προσπάθησαν να βοηθήσουν οικογένειες» 

Ο αδερφός του υποστήριξε ότι ο Μιχάλης και κάποιοι άλλοι φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί προκειμένου να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες να ξεφύγουν από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν:

Με Φαν Βέερτ και πολλές αλλαγές, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Πανσερραϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:26 - 25.08.2023

Με Φαν Βέερτ και πολλές αλλαγές, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Πανσερραϊκό

Η υποχρεωτική απουσία του Γκαρσία αλλά και του Πόνσε στο αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, έφερε τον Φαν Βέερτ ξανά στην αποστολή και πιθανότατα στην ενδεκάδα, με τον Αλμέιδα να κάνει πολλές αλλαγές

«Προσπάθησαν να βοηθήσουν οικογένειες, να μην χτυπήσουν τα παιδιά. Βγήκαν λίγοι μπροστά, για καφέ είχαν πάει, δεν είχαν ούτε όπλα, ούτε τίποτα», είπε ο ίδιος, ενώ η σύζυγός του στις δηλώσεις της τόνισε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και τα μέλη της Αστυνομίας που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους:

Η σύζυγός του, ανέφερε πως πρόκειται για έγκλημα και για την ύπαρξη ατιμωρησίας. «Θέλουμε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και αυτοί που δεν έδωσαν σωστές εντολές. Δυστυχώς αυτό που είδε όλη η Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Θέλουν να αποποιηθούν ευθύνες και το μεταφράσανε σε ραντεβού συμμοριών. Είναι ασέβεια προς τον Μιχάλη. Ξέρουμε τι άνθρωπος ήταν», ήταν τα λόγια της.