Οι έρευνες για την αναζήτηση δολοφόνου συνεχίζονται - Άρχισαν να μιλάνε τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν (vid)

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη

i

© Intime

Οι έρευνες για την αναζήτηση δολοφόνου συνεχίζονται - Άρχισαν να μιλάνε τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν (vid)

Sportal newsroom 23:17 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Οι έρευνες των δικαστικών Αρχών συνεχίζονται με μοναδικό στόχο την ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Όλο το βάρος των ανακρίσεων και των ερευνών έχει πέσει στη συλλογή στοιχείων, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά για την αναζήτηση του δράστη που έδωσε την μαχαιριά στον οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη. Παράλληλα, φως στις έρευνες για τη δολοφονία του 29χρονου άνδρα αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις αρχές. Και φαίνεται να αντλούν ενδιαφέροντα στοιχεία όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ.

Η Ασφάλεια κατάσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει και από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κανάλι του Φαλήρου, η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει. Από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps, προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός. 

Μάλιστα, στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στον σταθμό του ΗΣΑΠ, «Ειρήνη». 

Πατέρας Κροάτη συλληφθέντα: «Ήξερα ότι θα πήγαινε εκεί - Δεν μπορούσα να του το απαγορέψω εφόσον το είχε σχεδιάσει»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:52 - 15.08.2023

Πατέρας Κροάτη συλληφθέντα: «Ήξερα ότι θα πήγαινε εκεί - Δεν μπορούσα να του το απαγορέψω εφόσον το είχε σχεδιάσει»

Ο πατέρας ενός συλληφθέντα οπαδού της Ντιναμό παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το τραγικό συμβάν στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσε «σοκ» με τις δηλώσεις του.

Όπως προκύπτει δηλαδή, έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών. Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους Κροάτες χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης, που άφησε νεκρό τον 29χρονο Μιχάλη. Εξάλλου, σε πλάνα που εξασφάλισε, επίσης, ο ΣΚΑΪ, σαν άλλος τακτικός στρατός, οι Κροάτες χούλιγκαν φαίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών.

Το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ:

Πηγή: Newsit.gr